24Ah AKÜ İÇİN 3,5A ŞARJ ALETİ AKÜ ÖMRÜNÜ KISALTIR MI?

adaptör değil, redresör yada akü/ batarya şarj cihazı olan amca maksimumda 14,4 volt enerji verir, amper gücü değişkendir (büyüklüğüne göre. 2 aküyü paralel bağladın, ne oldu? amperi arttı, değişen ne? akü amca diyecek ki benim karnımı 14,4 volt ile beslersen çalışırım, yoksa çatlarım, seri bağlasan 24 volt edecek, akü amca da bu sefer aç kaldım ben çalışmıyorum diyecek. yani bir işin oluru var olmazı var. bazen neden anlamıyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz ben anlamıyorum. uygun cihazla uygun değerde şarj edilir. ha cihazım bozuldu benimde yüksek voltaj değerinde zımbırtı var diyorsan ve kullanmak istiyorsan sana hiç kimse engel olmaz. yalnız sağlıklı olması için araya gerekli işlemleri yapmanız lazım. laptop adaptörü ile şarj et ve akün öldüğü zaman ağlama. ve dua et sadece ölen sadece akü olsun. kazara patlar kaynar, cana zarar vermesin.
hadi bana inanma, gıcık herif yalan söylüyor bana de. google amcaya akü nasıl şarj edilir, kaç voltta şarj edilir diye ona sor.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.

Forum istatistikleri

Konular
128,214
Mesajlar
915,863
Kullanıcılar
449,995
Son üye
osmanguney15

Yeni konular

Geri
Üst