2 GB’ta Kadar Ücretsiz Veri Kurtarma Programı

Katılım
26 Tem 2018
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
34
Veri kurtarma dışarıdan ustalık gerektiren yüksek teknolojik cihazlar ile yapılan ve pahalı bir işlem gibi görünsede bazı basit durumlarda kendiniz evinizdeki bilgisayar aracılığı ile yapabilirsiniz. Bunun için güçlü ve güvenilir bir yazılıma ihtiyacınız var.

Sizin için oldukça kolay silinen ya da kaybolan dosyalarınızı kurtarabileceğiniz ve 2 GB ta kadar ücretsiz bir programı tanıtmak ve nasıl dosya kurtarılacağını anlatmak istedim. Umarım yararlı olur.

Bilgisayarımızda mobil akıllı telefon ve cihazlarımızda yüzlerce fotoğraf video ve dökümanımız bulunuyor bunların kaybolması bizi oldukça üzebilir. Ancak EaseUS şirketinin yazılımı sayesinde tüm bunları sadece üç adımda kolayca bertaraf edebilirsiniz.

Hangi tip veriler kurtarılabilir?

· Silinen çöp kutusundaki veriler

· Virüs bulaşan dosyalar

· Harddisk hatalarından kaynaklı kayıplar

· Disk açılış sorunları

· İşletim sistemi çökmeleri

EaseUS Data Recovery Wizard Free ile Dosya Kurtarma Nasıl Yapılır?

Öncelikle programı burdan ücretsiz olarak indirin: https://www.easeus.com/datarecoverywizard/free-data-recovery-software.htm

2 GB ta kadar ücretsiz verilerinizi kurtarabilmek için sosyal medya hesaplarınızdan paylaşım yapmanız yeterli bu gayet kolay bir durum.

Programı bilgisayarınıza indirip kurulumu yapın ve çalıştırın. Çalıştırdıktan sonra aşağıdaki gibi gelen ekranda kurtarma yapmak istediğiniz harddiski seçin ve alttaki TARA butonuna basın.

rx2AA.png


Program hızlıca diskinizi taradıktan sonra bulduğu dosyaları ekrana getiriyor bu ekranda her satırdan kurtarmak istediklerinizi seçip işaretliyorsunuz.

rxWT1.png


İşaretlediğiniz dosyaları kurtarmak için ekranın altında bulunan KURTAR butonuna basmanız yeterli.

EaseUS 14. Yılına Özel iPhone 8 Kazandırıyor

rxevI.jpg


Ayrıca program size iPhone 8 kazanma şansı da sağlıyor. 23 Ağustos 2018 tarihine kadar video çekip aşağıdaki adresten katılım sağlamanız durumunda ödülü kazanma şansı da yakalıyorsunuz. Kampanya süresince toplanan para yoksul çocukların eğitimi için EaseUS tarafından bağışlanacak. Siz de yoksul çocukların eğitimi için destek olabilirsiniz, aynı zamanda %50'ye varan indirimle programları satın alabilirsiniz.

Yarışmaya Katıl: https://www.easeus.com/campaign/anniversary-2018.php
 
Son düzenleme:
Bir şey soracağım. Madem biz bunları sildigimizde bir yere kayıt ediyorsa, o dizini bulup oradan silebilir miyiz?
 
Bir şey soracağım. Madem biz bunları sildigimizde bir yere kayıt ediyorsa, o dizini bulup oradan silebilir miyiz?
dijital kayıtlar veriler silinmez, biz "sil" komutu verdiğimizde kullandığımız işletim sistemi onun kuyruk uzantısını kaldırır ve yeri tekrar yazılabilir hale gelir. yani sil komutu silgi değil üzerine yaz komutudur. bu yüzden dijital veriler nerdeyse yok edilemezler. 18 yıl önce emniyetin bilgisayarlarına bakarken, işi almak isteyenler araya adam (polis) koyup yeni kurduğum makinedeki tüm belgelerim klasörünün içini boşaltmış, beni arayıp fırça attılar, 1 gün izin isteyip makineden silinenlerin hepsini geri getirdim. bir de amirleri orada iken makineyi teslim ettim. bir daha siz silmeyin ben yine geri getiririm ama ben silersem sadece benden büyüğü bile geri getiremez dedim. arkamda iz bırakmam diyen yalan söyler. (şey ben silmem yok ederim,hdd)
 
Bir şey soracağım. Madem biz bunları sildigimizde bir yere kayıt ediyorsa, o dizini bulup oradan silebilir miyiz?
İşletim sisteminin diske yazma sistemi(eski adıyla eski dostum Dos) bir dosyayı silmek için uğraşmaz sadece silindi işareti koyar ,yeni bir dosya eklenince zamanı gelince üzerine yazar ,eğer tamamen silinmesini istediğin bir dosya varsa üzerine yazarak silen programlar var onları kullanabilirsin.Güvenli silme programı diye aratınca çıkar .Bu sistem niye böyle diye sorarsan diskin ömrünü uzatır,zaman kazandırır vb.
Unutma hiç veri arkasında iz bırakmadan silinmez.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,948
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst