🔧 Çalışma Masamızı Paylaşalım ⚡

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rcanr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rcanr

Site Yetkilisi
Yönetici
Site Yetkilisi
Selam arkadaşlar,

Elektronik hobisinin en güzel yanlarından biri de herkesin kendi çalışma alanını zamanla kendi ihtiyaçlarına göre geliştirmesi

Kimi küçük bir masa ile başlıyor, kimi profesyonel laboratuvar kuruyor, kimi gemide/konteynerde/pratik saha çantasında çalışıyor.

Gelin çalışma alanlarımızı / çalışma masamızı bu topic altında paylaşalım. Konuya ekipmanlarınızıda ekleyebilirsiniz.

Profesyonel olması şart değil Yeni başlayan küçük setup’lar da paylaşabilir.

Hem yeni başlayanlar için bir heyecan bir başlangıç olur, hemde çalışma alanını geliştirmek isteyenler için fikir oluşturur.

Önemli Not:
Sadece en derli toplu halini değil, yoğun bir çalışma anındaki 'savaş alanı' halini de paylaşabilirsiniz.

Çekiliş Notu: Bu Topic/konumuz hediyeli konudur. Lütfen çekiliş konusuna da katılınız:
Taşınabilir El Tipi Dijital Osiloskop ve Sinyal Jeneratörü Çekilişi

Son düzenleme:
Bu kadar düzenli masaların yanında benim çalışma masamı göndermem olmaz yaaa...

Arkadaş ne kadar düzenlisiniz. Kendimi sorunlu hissettim. Benşm masada boşluk alan yok. Allah Allah. Nasıl iş.
Savas alani fotolarini da kabul ediyoruz. At bi bakalim neler dönüyor orada

Birileri dağınıklık mı dedi bu ara atölyeye fırsat bulamayınca tezgah kısmını kadraja alamayacak kadar dağılmış durumdayım Bu aralar kafamın dağınıklığı atölyeye yansıyor sanki. Bi ara derli toplu hâline güncellerim inşallah

Bu kadar düzenli masaların yanında benim çalışma masamı göndermem olmaz yaaa...

Arkadaş ne kadar düzenlisiniz. Kendimi sorunlu hissettim. Benşm masada boşluk alan yok. Allah Allah. Nasıl iş.
Sayın hocam sizin masanızda yılların emeği vardır atın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…