rcanr Site Yetkilisi Yönetici Site Yetkilisi Katılım 3 Nis 2009 Mesajlar 231 Puanları 106 Yaş 41 10 May 2026 #1 Selam arkadaşlar, Elektronik hobisinin en güzel yanlarından biri de herkesin kendi çalışma alanını zamanla kendi ihtiyaçlarına göre geliştirmesi Kimi küçük bir masa ile başlıyor, kimi profesyonel laboratuvar kuruyor, kimi gemide/konteynerde/pratik saha çantasında çalışıyor. Gelin çalışma alanlarımızı / çalışma masamızı bu topic altında paylaşalım. Konuya ekipmanlarınızıda ekleyebilirsiniz. Profesyonel olması şart değil Yeni başlayan küçük setup’lar da paylaşabilir. Hem yeni başlayanlar için bir heyecan bir başlangıç olur, hemde çalışma alanını geliştirmek isteyenler için fikir oluşturur. Önemli Not: Sadece en derli toplu halini değil, yoğun bir çalışma anındaki 'savaş alanı' halini de paylaşabilirsiniz. Çekiliş Notu: Bu Topic/konumuz hediyeli konudur. Lütfen çekiliş konusuna da katılınız: Taşınabilir El Tipi Dijital Osiloskop ve Sinyal Jeneratörü Çekilişi Son düzenleme: 10 May 2026
Selam arkadaşlar, Elektronik hobisinin en güzel yanlarından biri de herkesin kendi çalışma alanını zamanla kendi ihtiyaçlarına göre geliştirmesi Kimi küçük bir masa ile başlıyor, kimi profesyonel laboratuvar kuruyor, kimi gemide/konteynerde/pratik saha çantasında çalışıyor. Gelin çalışma alanlarımızı / çalışma masamızı bu topic altında paylaşalım. Konuya ekipmanlarınızıda ekleyebilirsiniz. Profesyonel olması şart değil Yeni başlayan küçük setup’lar da paylaşabilir. Hem yeni başlayanlar için bir heyecan bir başlangıç olur, hemde çalışma alanını geliştirmek isteyenler için fikir oluşturur. Önemli Not: Sadece en derli toplu halini değil, yoğun bir çalışma anındaki 'savaş alanı' halini de paylaşabilirsiniz. Çekiliş Notu: Bu Topic/konumuz hediyeli konudur. Lütfen çekiliş konusuna da katılınız: Taşınabilir El Tipi Dijital Osiloskop ve Sinyal Jeneratörü Çekilişi
Mustafa KABADAYI Profesyonel Üye Katılım 15 Ağu 2012 Mesajlar 2,334 Puanları 481 Yaş 40 Konum KASTAMONU 10 May 2026 #2 Savaş alanı kelimesini duyunca hemen geldim. Ne yapsam şöyle tertemiz durmuyor belki yarım saat belki 1 saat duruyor ama sonrası mümkün değil.
Savaş alanı kelimesini duyunca hemen geldim. Ne yapsam şöyle tertemiz durmuyor belki yarım saat belki 1 saat duruyor ama sonrası mümkün değil.
vecivicivokke "Elenktirink elaktirinik olurmu onsuz evlilink? " Yönetici Yönetici Katılım 7 Mar 2010 Mesajlar 2,064 Puanları 756 Yaş 46 Konum Bozüyük 10 May 2026 #3 Mustafa KABADAYI' Alıntı: Savaş alanı kelimesini duyunca hemen geldim. Ne yapsam şöyle tertemiz durmuyor belki yarım saat belki 1 saat duruyor ama sonrası mümkün değil. Ekli dosyayı görüntüle 122087 Genişletmek için tıkla ... Hocam maşallah pırıl pırıl. Darısı başıma
Mustafa KABADAYI' Alıntı: Savaş alanı kelimesini duyunca hemen geldim. Ne yapsam şöyle tertemiz durmuyor belki yarım saat belki 1 saat duruyor ama sonrası mümkün değil. Ekli dosyayı görüntüle 122087 Genişletmek için tıkla ... Hocam maşallah pırıl pırıl. Darısı başıma
Mustafa KABADAYI Profesyonel Üye Katılım 15 Ağu 2012 Mesajlar 2,334 Puanları 481 Yaş 40 Konum KASTAMONU 10 May 2026 #4 vecivicivokke' Alıntı: Hocam maşallah pırıl pırıl. Darısı başıma Genişletmek için tıkla ... Sayın ustam teşekkür ederim
vecivicivokke' Alıntı: Hocam maşallah pırıl pırıl. Darısı başıma Genişletmek için tıkla ... Sayın ustam teşekkür ederim
Under Ground Profesyonel Üye Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 9,457 Puanları 4,556 Yaş 42 11 May 2026 #5 Az çoktur anlayışıyla takılıyoruz Son düzenleme: 11 May 2026
serkan_48 Üye bildiğin dümdüz üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 15,488 Puanları 6,156 Yaş 46 Konum Antalya 11 May 2026 #7 Bu kadar düzenli masaların yanında benim çalışma masamı göndermem olmaz yaaa... Arkadaş ne kadar düzenlisiniz. Kendimi sorunlu hissettim. Benşm masada boşluk alan yok. Allah Allah. Nasıl iş.
Bu kadar düzenli masaların yanında benim çalışma masamı göndermem olmaz yaaa... Arkadaş ne kadar düzenlisiniz. Kendimi sorunlu hissettim. Benşm masada boşluk alan yok. Allah Allah. Nasıl iş.
Konu Sah KS rcanr Site Yetkilisi Yönetici Site Yetkilisi Katılım 3 Nis 2009 Mesajlar 231 Puanları 106 Yaş 41 11 May 2026 #8 serkan_48' Alıntı: Bu kadar düzenli masaların yanında benim çalışma masamı göndermem olmaz yaaa... Arkadaş ne kadar düzenlisiniz. Kendimi sorunlu hissettim. Benşm masada boşluk alan yok. Allah Allah. Nasıl iş. Genişletmek için tıkla ... Savas alani fotolarini da kabul ediyoruz. At bi bakalim neler dönüyor orada
serkan_48' Alıntı: Bu kadar düzenli masaların yanında benim çalışma masamı göndermem olmaz yaaa... Arkadaş ne kadar düzenlisiniz. Kendimi sorunlu hissettim. Benşm masada boşluk alan yok. Allah Allah. Nasıl iş. Genişletmek için tıkla ... Savas alani fotolarini da kabul ediyoruz. At bi bakalim neler dönüyor orada
Scorpion42 Paylaşımcı üye Katılım 19 Şub 2016 Mesajlar 486 Puanları 106 Yaş 36 Konum KONYA 11 May 2026 #9 Birileri dağınıklık mı dedi bu ara atölyeye fırsat bulamayınca tezgah kısmını kadraja alamayacak kadar dağılmış durumdayım Bu aralar kafamın dağınıklığı atölyeye yansıyor sanki. Bi ara derli toplu hâline güncellerim inşallah
Birileri dağınıklık mı dedi bu ara atölyeye fırsat bulamayınca tezgah kısmını kadraja alamayacak kadar dağılmış durumdayım Bu aralar kafamın dağınıklığı atölyeye yansıyor sanki. Bi ara derli toplu hâline güncellerim inşallah
Mustafa KABADAYI Profesyonel Üye Katılım 15 Ağu 2012 Mesajlar 2,334 Puanları 481 Yaş 40 Konum KASTAMONU 11 May 2026 #10 serkan_48' Alıntı: Bu kadar düzenli masaların yanında benim çalışma masamı göndermem olmaz yaaa... Arkadaş ne kadar düzenlisiniz. Kendimi sorunlu hissettim. Benşm masada boşluk alan yok. Allah Allah. Nasıl iş. Genişletmek için tıkla ... Sayın hocam sizin masanızda yılların emeği vardır atın
serkan_48' Alıntı: Bu kadar düzenli masaların yanında benim çalışma masamı göndermem olmaz yaaa... Arkadaş ne kadar düzenlisiniz. Kendimi sorunlu hissettim. Benşm masada boşluk alan yok. Allah Allah. Nasıl iş. Genişletmek için tıkla ... Sayın hocam sizin masanızda yılların emeği vardır atın