ırana neden ıs içim gıtmeyın sayfası kapatıldı saklanan gercek nedır bız ekıp olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fw16

Üye
Katılım
2 Ara 2010
Mesajlar
45
Puanları
0
bız ekıp olarak bır ankara fırması ıle gıdecegız bıze yardımcı olunuz acıkcası ıcımnıze kurt dustu kendmımı ve ekıbımı atese atmama acıkcası
 
sayın uye sızden saklanan bırsey yok sadece konu ılgılı bolumun formatına uymadıgı vede hukukı sorun yaratacak mesajlar yuzunden ınceleme yapılmak uzere kapatılmıstır.
yönetimimizin konuyla ılgılı kararı asagıdakı gıbıdır

Sayın Üyelerimiz

Kontrolkalemi Yönetimi olarak 29.01.2009 tarihinde alınan karar gereği;

İçinde bulunduğumuz kriz ortamını fırsata dönüştürmek isteyen kullanıcılar tarafından verilen asılsız ilanlardan gerek siz sayın üyelerimizin zarar görmesini engellemek gerekse sitemizde duyulan rahatsızlıkları gidermek amacıyla Eleman Arayanlar isimli bölümümüz için yeni kurallar ve yeni bir oluşuma geçilmiştir.

Bu oluşum sebebiyle uyulacak kurallar ve yapılacak işlemler aşağıdadır;

1) Açılan ilan konuları içinde üyelerimiz kesinlikle sataşma, muhabbet etme veya karşılıklı polemiklere girmeyeceklerdir. Konularda sadece eleman ihtiyacı olan firmalar, ihtiyacı oldukları elemanın özelliklerini belirlenen şablona göre yazacaklardır.

2) Eleman arayan firma, gerekli eleman ihtiyacını karşıladıktan sonra, ilan konusu içerisinde bu durumu belirterek ilanın dolduğunu yazacaktır.

3) Eleman arayanlar bölümünde açılan konulardan dolayı sitemiz hiçbir hukuki sorumluluğa sahip değildir. Konu tamamen ilanı yayınlayan firma ve ilana karşılık veren şahısları ilgilendirir.

__________________
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,854
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst