İstanbul Avrupa yakası zorunlu/gönüllü staj veya iş arıyorum

ferhatt1

Üye
Adım Ferhat, 18 yaşındayım. Elektrik veya otomasyon işi arıyorum. İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi bölümünde 1. sınıf öğrencisiyim. Liseyi Bursa/Nilüfer Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde (otomotiv lisesi) okudum. Elektrik-elektronik bölümü endüstriyel bakım ve onarım dalından mezun oldum. Lise stajımı uzun dönem olarak endüstriyel otomasyon sistemleri yapan bir firmada yaptım; istenilirse staj yerimdeki ustalarımı veya okuldaki atölye hocalarımı referans olarak gösterebilirim. Giriş seviyesinde pano montajı yapabilirim, kablolama yapabilirim, montaj tavası hazırlayabilirim, pek çok malzemeyi tanıyabilirim, elektrikli veya mekanik el aletlerinin çoğunu kullanabilirim. Amacım okulda öğrendiklerimizin yeterli gelmemesi, mezuniyet öncesi saha tecrübesi kazanmak ve işi iş yerinde öğrenmek sebebiyle kendimi geliştirebileceğim bir işe girmek. Çarşamba, cuma, cumartesi, pazar günleri dersim yok; bu günler tam zamanlı veya yarı zamanlı olarak çalışabilirim. İş yeri için uygun olursa yaz tatilinde de çalışabilirim.

İstanbul/Esenyurt
Mail: [email protected]

Liseden mezun olduktan sonra Esenyurt mimsan sanayi sitesindeki "Egem pano"ya başlamıştım çırak olarak hem saha işleri fabrika kurulumları gibi hemde panoda yapıyorlardı 2 yıl çalışıp makine elektriğine geçtim sanayideki pano firmalarını dolaşmanızı bir görüşmenizi tavsiye ederim.

Liseden mezun olduktan sonra Esenyurt mimsan sanayi sitesindeki "Egem pano"ya başlamıştım çırak olarak hem saha işleri fabrika kurulumları gibi hemde panoda yapıyorlardı 2 yıl çalışıp makine elektriğine geçtim sanayideki pano firmalarını dolaşmanızı bir görüşmenizi tavsiye ederim.
Tavsiyeniz için teşekkürler söylediğinizi 4 ay öncesinde denedim ve sonuc alamadım. Sonuç alamayınca okuluma odaklanmayı düşündüm ama okulda öğrendiklerim beni tatmin etmedi ve tekrar iş arayışına başladım. Eğer sizlerin hala Egem Pano yetkilileri ile iletişiminiz varsa stajyer arayıp alamadıklarını sorabilir misiniz? Veya tavsiye edeceğiniz başka işyeri var mı?

Tavsiyeniz için teşekkürler söylediğinizi 4 ay öncesinde denedim ve sonuc alamadım. Sonuç alamayınca okuluma odaklanmayı düşündüm ama okulda öğrendiklerim beni tatmin etmedi ve tekrar iş arayışına başladım. Eğer sizlerin hala Egem Pano yetkilileri ile iletişiminiz varsa stajyer arayıp alamadıklarını sorabilir misiniz? Veya tavsiye edeceğiniz başka işyeri var mı?
Malesef uzun yıllar oldu,yakınsanız gidip görüşmenizi tavsiye ederim aynı sitede 2 pano firması daha olduğunu hatırlıyorum

Forum istatistikleri

Konular
133,391
Kullanıcılar
459,276
Son üye
evsagsm

Yeni konular

Geri