İsg Bölümüm le ilgili

Katılım
1 Şub 2017
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
25
Yeni mezun olucam bana yardım edin ben nasıl iş bulabilirim
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Nerden mezun olacaksın ne okudun isg ile ilgili mi iş arıyorsun daha ayrıntılı bilgi vermeden kimse yardımcı olamaz sana :/
 
Kardeşim ben isg okuyorum ama mezun olduktan sonra işi nasıl bulacağımı bilmiyorum
 
Kardeşim, öncelikle hayırlı olsun, bölümün çok yükselişte olan bir bölüm, iş alanı çok. Bu söyleyeceklerim hakkıyla bi yere gelecek bir kişi için, yoksa bi yerlerde tanıdığın vs.varsa basamakları tırmanmak daha kolay. İş elbet bulunur ancak ideal iş için oncelikle askerlik yapmakta fayda var, çoğu kurumsal yer askerlik görevini yerine getirmeyen kişiyi işe almaz, diğer bir hususta emeklemeden yürünmez, arkadaşlar istiyorki ben mezun olayım beni hemen havada kapsinlar 5-10 bin maaş versinler, öyle bi dünya yok maalesef, iş işte öğrenilir önce biraz mütevazı olup işi öğrenip daha sonra diğer basamaklara geçmek lazım, tabi bu öğrenim aşamasını eğitim gibi görüp çok yüksek maaş isteklerinden bir süre feragat etmek gerekir.Zamanla tecrübe edindikce zaten iş seçen kişi siz olup kendi kriterlerinizi belirleyen olacaksınız.İs bulmak için de ilk etapta cv'nizi ne kadar doldurabilirseniz iyi eğitimler,fuarlar vs. Mutlaka katılın, sertifikalar edinin, kariyer sitelerinde niteliklerde neler isteniyor takip edip kendinizi ona göre yetiştirin, ilk etapta 50 yere basvuracaksiniz ama belki 1'i size geri dönüş yapacak, sabırlı olun fırsatları değerlendirin.
 
Çok teşekkür ederim
Edindiğim bu fikirlerinizi herzaman aklımın bir kenarında tutacagim
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Forum istatistikleri

Konular
127,957
Mesajlar
913,907
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst