Hayır, öyle birşey söylemiyorum. Aynı eko sistem olduğundan gönderilen hem de defalarca indirilerek zaten hesaplanıyor ve ücretlendiriliyor. Şimdiye kadar yoktu da birilerinin yeni mi aklına bu mantıksız uygulama geldi. Üstelik dediğiniz uçuk upload'lar durumu da ortada yok. Bu biraz İstanbul'da önceleri taksi ile boğazdan diğer tarafa geçmeye kalktığınızda taksici köprü geçiş parasını da isterdi. Halbuki tek taraflı ücret alınırdı. Şimdi yap işletçiler de geçiş sağladığından devletin işlettiklerinde de birinden geçip diğerinden dönme durumu için her iki yönde de ücret ödeniyor. Şimdi taksiciler bu duruma göre yakalar arasında yolcu taşırken dönüş ücretini de talep ederler!Orada da size tercih sunuyorlar isterseniz 100 Megabit e kadar isterseniz yüksek meblağlara katlanıp 100 Megabit alırsınız. Ben mükerrer ücretlendirme olduğunu düşünmüyorum. Sizin düşüncenize göre bende; youtube'a veriyi ücretsiz gönderdim nasılsa indirilirken zaten ücretlendirecekler bugün videoyu izledim ücretlendirdiler yarın tekrar izledim ücretlendirmesinler yoksa aynı video için mükerrer ücretlendirme yapmış olurlar düşüncesi oluşuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?