İki aynı invertörü paralel bağlamak

Katılım
18 Eki 2019
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
27
herkese merhaba bende 5-6 tane akü var Güneş paneli de alıp kurulup yaptım. lakin elimde iki tanw ayni turden powermaster marka 12v 1000watt lik invertörler var bunlari birbirini baglayip 2000 wat olarak kullanabilir miyim?
bütün giriş çıkışları ayni sekilde birbirlerini bagladiktan sonra 24 v akü ile mi baglamalli yoksa 12 ye devam mi etmeli bi sorun çıkarir mi performansi nasil olur
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
marka ve model önemli senkronize çalışma modu varsa olur. kullanım kitapcığında açıklaması vardır bakmak lazım. senkronize çalışma modu yoksa olmaz diye biliyorum ben.
 
baktım da kitapcikta öyle birşey yazmıyor. ben içini açıp denemk istyrum patlmz insallah
 
12 volt sistem 24 vollta çalışmaz, ben ikisini üst üste koyar denerim dersen yapmanı tavsiye etmem, ama illada be deneyeceğim mal benim, para benim dersen, çok büyük çaba sarfetmeden elimdekileri patlatırsın kullanılmaz hale getirirsin. dikkat et te sana bir şey olmasın.
 
Evde kullanacaksan aynı evdeki gibi 2 ayrı faz gibi kullanabilirsin birbirine bağlamadan
 
Arkadas ayni tur marka ve gucte diyor.
 
Arkadas ayni tur marka ve gucte diyor.
inverterin yapısında, yapımında senronizasyon modu yoksa frekans ve faz çakışması olur. yatlardan biliyorum kurulum yapan arkadaşlar kendi aralarında haberleşme sistemini kullanıp ayarlama yapıyorlar. 1. inverter master olurken, 2. inverter slave olarak çalışıyor. direkt bağlarsan onlarda bile sıkıntı yaşanıyor.
 
Aliexpress ten alindiysa satıcı ile irtibat kurulmali yine de bence
 
Aliexpress ten alindiysa satıcı ile irtibat kurulmali yine de bence
sabah sabah beni güldürdünya senide yaratan güldürsün.
1- çinde yapılmayan var mı?
2-https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/1000w-12v-220v-cevirici-inverter-powermaster-1000-watt-invertor-12v-to-220v-donusturucu-481187349
3- linki incele lütfen sonra çalışır de.
4- bu cihazları jeneratörle karıştıran, yani jeneratör niyetine kullananlar var. örnek saç kurutma makinesi, kettle çalıştıranlar var, ve bu ucuz cihazların hepsi modifiye sinüs
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,896
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst