Adriatik188
Üye
Almanya ya sen mi götürüyorsun Erhan ustam iş gücünüBu ara Almanya yana yakıla yetenekli iş gücü alıyor.
Almanya bir takım organizasyon grupları olusturmuş. Başvuruları dosyaliyor, mülakatları yapıyor, uygunluklari kontrol ediyor.Almanya ya sen mi götürüyorsun Erhan ustam iş gücünüBanker Bilo olmaz sonu inşallah .
Yalnız arkadaşın yazdığı üç maddenin ikisinde beni çağırıyorlar geçiyor . Cem Yılmaz ın doktorlar ile ilgili bir parodisinde şöyle bir replik geçiyor .
- Doktor Bilmem Kim Bey , ameliyathaneden bekleniyorsunuz .
Ulan ne havalı bir durum be . Bizi kim nereye çağırmış . Biz tavşan gibi her tarafa kendimiz zıplar gideriz .
Arkadaşa da tavsiyem şu . Çalşılabileceğiniz iş ortamları varken üçüne beşine bakmadan hemen ve çok oyalanmadan işe başlayın . Başka imkanları daha sonra değerlendirirsiniz .
Hocam Yılancı Hacı vardı Hatay, Dörtyol'da. Ben de tanışma ve tedavi yöntemine şahit olmuştum. O dönemlerde GSM yoktu. Yaz aylarında, günde 3-5 kez ilçenin pek çok sokağındaki belediye hoparlörlerinden anons yapılırdı "Yılancı Hacı, falan yerde hastanız var, acele geliniz." diye.Cem Yılmaz ın doktorlar ile ilgili bir parodisinde şöyle bir replik geçiyor .
- Doktor Bilmem Kim Bey , ameliyathaneden bekleniyorsunuz .
Ulan ne havalı bir durum be . Bizi kim nereye çağırmış . Biz tavşan gibi her tarafa kendimiz zıplar gideriz .
yav baba bak inançsız bir insanım ama hacı macitin efsunladığını yılan sokmaz diyorlarHocam Yılancı Hacı vardı Hatay, Dörtyol'da. Ben de tanışma ve tedavi yöntemine şahit olmuştum. O dönemlerde GSM yoktu. Yaz aylarında, günde 3-5 kez ilçenin pek çok sokağındaki belediye hoparlörlerinden anons yapılırdı "Yılancı Hacı, falan yerde hastanız var, acele geliniz." diye.
Hava diye buna derim..
Hocam adamın olayı yıllar önce Tv'de Uğur Dündar ile canlı yayında patladı. Zehirli akrebi Dündar'in kol saatinin üst tarafını kendince okuduktan sonra o bölgeye koydu. Akrebe vuruyor falan, sokmadı.. Akrebi alıp kol saatinin alt tarafına koyduğu anda batırdı iğneyi. Bir süre beklediler, Dündar anlatıyor şu oluyor, bu oluyor diye. Bir süre sonra adam hiç temas etmeden birşeyler okuyarak zerk edilen zehirin girdiği yerden çıkmasını sağladı canlı yayında ve kameralar gösterdi.yav baba bak inançsız bir insanım ama hacı macitin efsunladığını yılan sokmaz diyorlaraslı var yok bilmem.. bizm hatayda da bir sürü reankarnasyon hikayesi var inanıyor insanlar acaip bir saçmalıkla kolay insanımızı kandırmak çok kolay .. biz elektronik komponetleri soğutmaya uğraşıyoruz biri çıkıp müşteriye kartın beyni donmuş demiş ikna edemiyorum.
havas ilmini boş geçmemek lazım ve eskilerin deyimiyle el almak lazım. maddiyat için yapmamak lazım ve diyetini uygulamak lazım. (diyet / beslenme kısmı bana uymuyor)Hocam adamın olayı yıllar önce Tv'de Uğur Dündar ile canlı yayında patladı. Zehirli akrebi Dündar'in kol saatinin üst tarafını kendince okuduktan sonra o bölgeye koydu. Akrebe vuruyor falan, sokmadı.. Akrebi alıp kol saatinin alt tarafına koyduğu anda batırdı iğneyi. Bir süre beklediler, Dündar anlatıyor şu oluyor, bu oluyor diye. Bir süre sonra adam hiç temas etmeden birşeyler okuyarak zerk edilen zehirin girdiği yerden çıkmasını sağladı canlı yayında ve kameralar gösterdi.
Ben Dörtyol 'da bulundugum bir dönemde şahit oldum. Birini getirdiler bir şey sokmus bacağından. İki kişi destek oluyor, yürüyemiyor adam. Bacak şişmiş, morarmış, siyaha yakın. Hacı geldi, yan taraftaki pide fırınindan biraz tuz getirin dedi.. Tuza birşeyler okudu, adamın bacağına temas etmeden birşeyler okudu. Adamın ayağına basarak gittiğine şahit oldum ve hacı "herkes bu tuzdan biraz ağzına atsın" dedi. Ben de almiştim. Sordum yerellere nedir bu tuz olayı diye. Bu tuzdan yiyen efsunlandi, bundan böyle hiç bir hayvan o kişiyi sokmaz/görünmez dediler. Yıllar geçti aradan ben olayı çoktan unuttum. Bu arada habire ava gidiyorum, açık arazi.. Bı tane yılan gormuyorum.. Aynı hatta yürüdüğümüz arkadaşlar görüyor, öldürüyor ben görmüyorum.. Hala aklıma gelmiyor. Yıllar geçti. Adana kirsalinda bir binanın hazırlığındayiz. Etrafimiz full tarla, darı vs. Binanın bodrumunda iniyorum, cikiyorum, jeneratör odası vs. Güvenlikler her gün rapor veriyor merdivende gördük, Bodrum'da gördük vs. Yok abi bi tane görmedim. Epey kaldım ben orada. Sonrasında işim bitti ben ayrıldım o binadan, benim makam odasinın çöp kutusundan yılan çıktığıni temizlik görevlisi haber verdi.
O zaman aklima geldi olay ve sordum. Dedilerki eğer yılan öldürmezsen ömür boyu efsunlusun. Hala çok sık ava giderim, bilirsin bir de bizim coğrafya sıcaktır, yılanı, ciyani, akrebi eksik olmaz. Çok şükür görmüyorum. Çok garip ama avda köpeğim yilanin defalarca üzerinden atladı, arkadaşlar dediler yaaa nasıl sokmuyor bu köpeği.. Vurdular yılanı, mesafemiz 5 MT yok bile. Görmedim, siyah, lastik gibi falan algıladım.
Bunların olayı gerçek dostum. Garip mi, evet ama gerçek.
Aynen. Araştırmıştım bir ara.. Ocak dediler.. Öyle bir kavram var. El almak ile aynı sanırım.havas ilmini boş geçmemek lazım ve eskilerin deyimiyle el almak lazım. maddiyat için yapmamak lazım ve diyetini uygulamak lazım. (diyet / beslenme kısmı bana uymuyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?