çok ilginç

Yıllar 30yil kadar önce kendi yaptığım evimin elektrik tesisatında çok ilginç birsen oldu tuvaletin lambasını yakıp sondurdugumde odadaki televizyon anlık kapanıp açılıyor neden olabilir buat bağlantılarını kontrol ettim

televizyon yüksek veya düşük gerilime karşı kendini korumaya oluyordur. o lambayı değiştir. ilgili faza 100nf 400v kondansatörü paralel bağla.

güzel insan, değerli ustam. ben sesli düşüneyim, siz uygun olanı veya kafanıza yatana bakın.
şimdi acaba zamana uydukta veya yandıda, ampulleri led olarak yeniledik mi? 30 yıl az zaman değil, acaba anahtar meme yapmış olabilir mi? televizyon yeni nesil mi? acaba kondanstörleri şişmiş olabilir mi? olur ya duydaki ampul gevşemiş olabilir mi? hani havalar sıcak gidiyor, sigortların civatalarını rutin olarak sıkma kontrollerini yaptık mı? yine olmaz ya banyo anahtarının bağlantı kablolarının vidaları gevşemiş olabilir mi?
gibi gib şeyler aklımdan geçiyor. belki eksik kalan bir şeylerde olabilir. siz bir okuyun kafanıza yatan varsa kontrol edin lütfen. hani tesisatı siz yaptığınız için eliniz tornavida tutuyor diye düşünüyorum ben.

Bu eski mesajdaki öneriyi deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…