Üretici firmanın müsade ettiği değerin altında güçte, otomobil içi saç kurutma bulunamaması

dmunir

Üye
Katılım
23 Nis 2020
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
68
Otomobilimde Max 120 watt cihaz kullanabileceğimi üretici firmadan öğrenmiş oldum. Çakmak girişine saç kurutma takarak sağlığımla ilgili kullanmak istiyorum. Ancak 150 watt dan daha küçük güçlü cihaz bulamadım. Soruna bir çözüm getirilebilirse çok memnun olacağım.
Saygılarımla.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Temel sorun çakmak girişinde.
Standart çakmak giriş kontakları belli bir akıma kadar tahammül edebilirler.
Dolayısı ile önerilen güçten daha fazla güç çekilmesi çakmak aparatı için sakıncalı demektir.
Daha düşük güçte cihaz bulunamadığına göre yapılacak tek şey standart çakmak fişini daha fazla akım kapasiteli olanı ile değiştirmek, (eğer varsa) eğer yüksek akım kapasitesine sahip başka çakmak girişi de bulunamazsa, ÖZEL BAĞLANTI APARATI kullanılabilir.
 
Motoru ısıt,fanları aç en güzel sac kurutma makinası.illa sıcak havayı elimle dolaştırmak istiyorum diyorsan bir aparat uydurup hortumla sıcak havayı taşı.1500-2000 watlık enerjiyi arabadan çekmek bence pek mantıklı bir iş degil,ya kablo tesisatını yada arabayı yakarsınız.akünüzün durumunu ve şarj dinamonuzu söylemiyorum bile.
 
Rahatsılığınız adına geçmiş olsun deva Allahtan. Başlıkta hatanız var altında değil üzerinde!

Bu işler keseye cüzdana bakar, arkadaşlar sonuna kadar haklılar ki olası araç yangınında sırf sizin araçla kalınmayabilir başka araçlara da yayılabilir, kaskonuz karşılamaz veya tüm masraflar üzerinize kalabilir. Ayrı tesisat veya tümüyle ayrı bağımsız sistem düşünmelisiniz;

 

Forum istatistikleri

Konular
128,220
Mesajlar
915,906
Kullanıcılar
450,007
Son üye
harunppp

Yeni konular

Geri
Üst