Ölçü aleti kullanımı hakkında

acaba bir kobloda kopuluğu nasıl tespit eder yani hangi konumda
 
ölçü aletini kullanmasını bilmeyen birisi burada nasıl USTA ÜYE olabiliyor ben anlamadım.
 
ölçü aletini kullanmasını bilmeyen birisi burada nasıl USTA ÜYE olabiliyor ben anlamadım.


Sn @seskaljin, sizin de bildiğiniz gibi forumumuzda yöneticilik ve onursal üyelik dışındaki ünvanlar ve bunların dereceleri, üyelerin mesaj sayılarına göre belirlenmektedir. Mesaj sayısı yüksek üyelerimiz ise genellikle forumu aktif kullanan, bilgilerini her fırsatta sakınmadan diğer üyelerle paylaşmaktan zevk alan, bilmediklerini de gurur meselesi yapmadan rahatça sormaktan çekinmeyen arkadaşlarımız.

Ünvan derecesi, üyenin mesleki seviyesi ile değil, üyenin öğrenme ve paylaşma azmi ve bunu destekleyen medeni cesareti ile doğru orantılıdır da denilebilir.

Bu bakımdan, üye arkadaşlarımızın ünvan dereceleri, mesleki bilgilerine denk düşmüyor diye eleştirmenin doğru bir yaklaşımi olmadığı ortadadır. Kaldı ki, üyelerimizin kendilerini, bilmediklerini sormaktan çekinecekleri bir ortamda hissetmelerine yol açılması da forum kültürüne ve paylaşım ruhuna tamamen aykırı olan ve asla kabul edemeyeceğimiz bir durumdur.

Sizden ve benzer kaygılar duyabilecek üye arkadaşlardan ricam; lütfen bu gibi bir olumsuzluğa sebep olacak tepkiler vermeyiniz ki üye arkadaşlarımız ihtiyaç duydukları anda hangi seviyede olursa olsun, yardım talep etmekten çekinmesinler.

Hepinize iyi akşamlar, iyi forumlar dilerim.
 
U = I.R [V] I = U/R [A] R = U/I [Ohm]
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,855
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst