Ödev Konusuna Yardım Edebilecek Tecrübeli Biri Bakabilir mi?

sagolayt

Üye
Katılım
28 Mar 2013
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
34
bu ödev konusunda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden Tşkrler.. herkese Saygılar..
w20y2.jpg
 
Nerede sorun yaşıyorsun? Malzeme sıkıntısımı çekiyosun?
 
Arkadaşlar şöyle birşey geliştiremedik gitti şimdi bu arkadaşlar kopyala yapıştır yaparak hatta resim göstererek soru soruyorlar bizde bunlara hazır cevap kopyala yapıştır taktiği gelştirelim ama nasıl.Mesela bu tür sorular soruldumu direk otomatik yönlendirme yapılsın.Cevap bu listeden birinde desin.O cevabı aramaya çalışırken zaten öğrenir.(Kafadan salladım kusura bakmayın) :)
 
bu ödev konusunda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden Tşkrler.. herkese Saygılar..
w20y2.jpg

Sagolayt;

Bilmem kaç yıldır bu sitenin üyesiyim, yeri geldi usulünce sorular sorduk, yanıt aldık, yeri geldi bilmeyenler sordu, ben ve bilen arkadaşlarım, elinden, dilinden geldiğince yanıtladı. Şimdi senin bu tarz soru sorman her ne kadar "teşekkür ve saygı" kelimeleri ile süslense de sitede bir ilk, bayağı garip ve biraz da itici. Keşke soruyu klavyeden yazsaydın bu kadar tepki almazdın.

Şimdi sana bir şey diyeceğim, sorunun yanıtı nerede biliyor musun..?

Resimdeki ödev kağıdında, sol elinin baş ve işaret parmağının arasında bir site ismini not almışsın, hahhh.. işte ödevinin yanıtı, o sitenin ana sayfasında, M.Kemal Atatürk sen ve senin gibilere çok güzel yanıt vermiş. Okumanı ve uymanı tavsiye ederim.
 
Bak şimdi sen birşeyleri öğrenmek için uğraşmıyorsun.şöyle bir soru var diyorsun ve o kadar üşeniyorsun ki 2 dakika oturup kalvyenle bile yazmayıp resmini çekiyorsun.çok değil 2-3 yıl öncesine kadar bende senin gibiydim elektrik-elektroniğin 'e'sinden anlamazdım.hatta kumanda dersini bu televizyon kumandası zannediyordum düşün artık.şuanda yıldız teknik üniversitesinde haberleşme mühendisliği okuyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,315
Mesajlar
916,643
Kullanıcılar
450,149
Son üye
yusuf_19034

Yeni konular

Geri
Üst