Priz sağlam mı, başka bir cihaz normal çalışıyor mu? Fişi ters çevirip denediniz mi? Makine başka bir prizde de aynı mı yapıyor?
Bunlarda sonuç alınamadıysa rezistansta da sorun olabilir!? KAR'da sorun olup olmadığı bu testlerden sonra gündeme gelir. Sorun olsaydı, büyük olasılık süpürge, buzdolabı veya bulaşık makinesinde de atardı.
Merhaba, KAR arızalı veya makina içinde bir parça arızalı her iki durumlara karşılaştım. Başka bir kar ile deneme yapmakta fayda var. Mesela topraklı oldugundan emin olduğunuz bir ara kablo ile komşu dan elektrik alarak deneme yapabilirsiniz. Kak arızası kesinleşir ise A tipi kaliteli bir cihaz almanızı öneririm. Makinadan olduğu kesinleşir ise ya servise gidecek, becerebiliyorsaniz kendiniz inceleyeceksiniz. Kolay gelsin.
bugün denediklerim ve komple denediklerimi tekrar yazayım.
-Fiş ters takıldı
-Başka prizlerde denendi.
-herhangi bir su kaçak vs bulunmadı.
-rezidansın tüm kabloları sökülüp denendi.
-kondansatör test edildi.
Bugün extra olarak yaptığım uygulama ise kapağın kablo soketini söktüm. tabii makine bu sefer kilit takılmadığı için başlamadı ama KAR'da atmadı.
bugün denediklerim ve komple denediklerimi tekrar yazayım.
-Fiş ters takıldı
-Başka prizlerde denendi.
-herhangi bir su kaçak vs bulunmadı.
-rezidansın tüm kabloları sökülüp denendi.
-kondansatör test edildi.
Bugün extra olarak yaptığım uygulama ise kapağın kablo soketini söktüm. tabii makine bu sefer kilit takılmadığı için başlamadı ama KAR'da atmadı.
deneyeceğim. KAR eğer atmazsa sıkıntı motordan mı kaynaklanıyor ne gibi bir sonuca varacağız buradan ?