arcelik 5094 nfg

mubilya

Üye
Katılım
14 Tem 2010
Mesajlar
53
Puanları
1
Yaş
41
arkadaslar kolay gelsin. arcelik 5094 nfg buzdolabı arızası var yardımcı olursanız sevinirim. şimdi oncelikle buzdolabı kompresoru hiç durmadan calısıyor. gosterge ekranında ust bolme sıcaklıgı -18 C alt bolme sıcaklıgı 8 C alt bolme sıcaklıgı normalde 3-4 C oluyodu. termostat ayarıyla oynadım biraz ama tık yok. yiyecekler biraz soguk ama yeterli diil. son olarak motor yanmasın diye fişi cektim bi sure soguttum motoru. ardından fişi tekrar taktıgımda kompresorden ses gelmeye basladı. sanırım fan kapagı surtmeye basladı asırı ısınmadan dolayı.su an fişi cektim ne yapacagımı dusunuyorum servis cagırmam gerekecek sanırım. yardımcı olacak arkadaslara şimdiden tesekkur ederim.
 
yardımcı olacak bi arkadas yok mu.
 
Ürünü kontrol etmek gerekir. Alt bölme de soğtma yetersizlği görünüyor. bunun sebebi ara bölme , tahliye rezistanslarından olabilir. bunun için de ölçüm yapmak gerekli. Sizin yapabilecek bişeyinz olduğunu zannetmiyorum. servise başvurun
 
tesekkur ederim arkadasım. garantisi dolmamıs daha bugun kontrol ettim. yarın yetkili servisi cagırcam insallah hallolur.
 
bu arada hava kanalları buz tutmus fiştem cektim baya bi sure. servis geldi bi çalıstırdı super sogutuyo vala ustadan korktu ddedim heralde.
 
Hava kanalları sebepsiz buz tutmaz ama. Tekrar aynı şikayeti yapacaktır
 
bu arada hava kanalları buz tutmus fiştem cektim baya bi sure. servis geldi bi çalıstırdı super sogutuyo vala ustadan korktu ddedim heralde.

Kanyak ustama katılıyorum. Kapıları açık unutma gibi bir durum olmasdıysa probleminiz kısa zamanda tekrarlayacaktır. Garantisi bitmeden cihazı tamir ettirin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,722
Kullanıcılar
449,959
Son üye
çor-man

Yeni konular

Geri
Üst