plc ye yenı basladım

METEYUS

Üye
Katılım
14 Tem 2008
Mesajlar
18
Puanları
1
Yaş
39
??? ve s7-200 sıemens e sıparıs ettım sımdı ben step7 micro/win 32 indirdim fakat bu versiyon kacıncı versiyondur ve hangi versiyonla baslamam gerekır. ayrıca programla ilgili nasıl program yaplır ve simülator nasıl yapılır. teşekkürler
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
indirdiğin program v3.2 sanırım.v4.0 ı mevcut.ama her iki versiyonla da bütün s7 200 ü programlayabilirsin.simulasyon programları bu sitede var hemde türkçe olarak.microwin s7200 3.2 de program nasıl yapılır sorusuna gelince.programı açınca boş çalışma sayfası açılır.sol tarafta bulunan instruction menusünden programda kullanmak istediğin elemanların üzerine çift tıklatarak veya sürükle bırak yaparak taşıyorsun.simulasyonu ise,ilk önce microwin 3.2 ile yaptığın progmı file menüsünden export yapıyorsun.daha sonra simulasyon programını çalıştırıyorsun ve export yaptığın dosyayı seçiyorsun.ben s7200 de hiç simulasyon çalıştırmadım.bildiklerim bu kadar.
 
programı yükleye bilirmisiniz
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,189
Mesajlar
915,717
Kullanıcılar
449,957
Son üye
sezercakmak

Yeni konular

Geri
Üst