Bu makina için gerekli malzemeler

Katılım
17 Ağu 2010
Mesajlar
630
Puanları
1
Arkadaşlar bir sistem düşünüyorum sise dolumu üzerine şişeleri doldurup bandda sürecek ve en son pnömatik pistonlar siseleri kaldırıp kutulara koyacak böyle bir sistemde hangi malzemeler gerekli tam olark ayrıca sistem 8051 micro işlemci ile programlanmak zorunda böyle bir sistemi 8051 ile programlamamız mümkünmü daha doğrusu ben 8051 daha görmedim bu sene içinde gördükçe uygulacağız ama 8051 ilen programlama alanları nedir bilgim yok ondan yola çıkıpta yolda kalmayalım.Proje öğrenci projesi olup ufak çaplı maket gibi olacağından maliyetide uygun olmalı sice ne olur bunun maliyeti yuvarlak olarak.Herkese teşekkürler...
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.

Benzer Konular

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,724
Kullanıcılar
449,960
Son üye
katzeimar

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst