Motor Kumanda

LAZKOPAT29

Üye
Katılım
23 Şub 2013
Mesajlar
19
Puanları
1
Artık günümüzde teknolojinin gelişmesi ile birçok yenilikler ve kolaylıklar insanların hayatına girmiştir.Önceleri insanlar iş yaparken çektikleri zorlukları artık üstesinden gelmiş bir halde ve eski harcanılan emeğin üzerine ne kadar çok şey katıldığı ortadadır.Bu konulardan birtanesi de kablosuz kuyu kontroldür.
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Kuyu depo kontrol[/FONT] her zaman sizlere kolaylık sağlaması için tasarlanmış ve deponuzda su bittiği anda sinal gönderilerek motorun algılanmasını sağlayan ve depoya tekrar su ilavesi yapılmasını sağlar.Böylece kablosuz kuyu kontrol ile 10 km alana kadar kesintisiz iletişim sağlar sizleri bilgilendirir.Böylece birçok taşıma zahmetinden kurtulmuş olmak ile beraber,10 km alan içerisinden rahatlıkla iletişime de geçebiliyorsunuz.su otomasyonu
konusunda profesyonel olarak çalışan bu firma sizlere kuyu depo otomasyonu ve ayrıca
kablosuz depo kontrol sistemlerinin uygulanması hakkında en ince detayına kadar destek vermektedir.Hemen sizde bu ürünlere sahip olmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey http://delcormf.com adresini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,659
Kullanıcılar
449,942
Son üye
Nzmtekin

Yeni konular

Geri
Üst