Elektronik Habrleşme Bitirme projesi

Katılım
9 Mar 2009
Mesajlar
7
Puanları
1
Arkadaşlar 2 yıllık meslek yüksekokulunda okuyorum bu sene son senem ve bitirme projem var ama hala aklımda bi poje yok. proje önerilerinizi bekliyorum "Elektronik Habrleşme" bölümünde okuyorum projelerde bu doğrultuda olucak buna göre proje önerileriniz varsa bekliyorum teşekkürler.
 
Arkadaşlar 2 yıllık meslek yüksekokulunda okuyorum bu sene son senem ve bitirme projem var ama hala aklımda bi poje yok. proje önerilerinizi bekliyorum ELEKTRONİK HABERLEŞME bölümünde okuyorum projelerde bu doğrultuda olucak buna göre proje önerileriniz varsa bekliyorum teşekkürler.

diafon tesisatı yapabilirsin.
 
bunu lisede yapsam bile gülerler :D adamlar mühendislik projeleri istiyo resmen :D
 
projenin mantığını anladım banada çok uygun bir proje ama bir açıklarsanız çalışmasını çok sevinirim orneğim seri port nereye girecek bilgisayardanda yardımcı bir programmı kullanacağım.
 
Bende son sınıftayım ve bitirme projesi yapmam lazım ama hoca hiçbirşeyi kabul etmiyor. Değişik bir fikri olan varsa söyleyebilir mi ? Elektronik Haberleşme bölümü okuyorum.
 
Sanıyorum en son çanak anten projesinden bahsetmiştin?

Şu üniversitelerdeki hocaları anlamak bazen gerçeken çok zor(hepsi değil tabii). Bana kalırsa bu şekilde öğrenciye git kendin bir proje bul ve getir diyen hocaların, üzerinde çalıştıgı bilimsel bir çalışması olmayanlardır. Eğer üzerinde çalıştıkları gerçekci bir proje olsaydı hiç olmassa bunun %0.1lik bir kısmınıbitirme öğrencisine aktarır ve bu yönde bir çalışma isterdi. Ağlanılacak bir durum...
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,668
Kullanıcılar
449,944
Son üye
önder sem

Yeni konular

Geri
Üst