ustalık belgesi sınavı hakkında bilgi

arkadaşlar ben bu sene ustalık belgesi için sınava giricem bölümüm elektrik tesisatçılığı konuyla ilgili sorular varsa elinizde yayınlarsanız çok sevinirim iyi günler
 
Hocam sorular için tüm sınavları ciddiye alan biri olarak teşekkür ederim.Ben farklı bir dalda 20 yıllık bir mühendisim ,çalıştığım daha doğrusu sahibi olduğum iş yerimde , AB uyum yasaları nedeniyle değişen cihazların satış ve onarımı için oto elektrikçiliği belgesi istendi.Kalfalık Belgesini aldım ,haziranda ustalıpğa gireceğim. Sınav hangi konuda olursa olsun ciddiye alınmalı ve hazırlanmalıdır. Kalfalık sınavlarında önceden iyi çalıştığım için full çektim.
 
Arkadaşlar merhaba
Elektrik tesisatçılığı ustalık belgesi alan birisi daha sonra diğer bölümlerdende sınava girebiliyormu o bölümlerdende ustalık belgesi almak istese alabiliyormu örn:asansör,bina elektrik Bakım,ısıtma soğutma gibi
 
ben elektrik tesisatçılığı ve pano montörlüğü bengesi aldım. başka alabilirmiyim diye sordum. hayır dedi görevli memur. diplomamın arkasını damga basıldı bidaha alamazsın dedi .
 
mesutelb hocama sormak istiyorum. meslek lisesi mezunu için ustalık belgesinin bir yararı var mı?
 
Mrb arkadaşlar yarın ilk sınavlara gireceğim. Elektrik tesisat ustalık belgesi alıcam fakat kafamdaki soru bu belge yabancı ülkelerde geçiyormu? dükkan açabilmek için değil bir çeşit diploma gibi geçerlimidir? kayıt olduğum yerdeki memur geçerli demişti ama pek inanmadım kesin bilgisi olan varmı aramızda?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,184
Mesajlar
915,689
Kullanıcılar
449,956
Son üye
CharmanDear

Yeni konular

Geri
Üst