CenkFaz kullanıcısının son içeriği

  1. Pano içi kaçlık kablo kullanılmalı?

    Ucuz insan ben sana hakaret etmedim tüm foruma aşşalık kompleksini kaba kelimelerle gösterdim
  2. Pano içi kaçlık kablo kullanılmalı?

    Tüm forumca gerizekalısınız sizin ucuz ve aşşalık hayatınız tamamen elektirik üstüne diye herkesi öyle zannediyor ve aynı ucuz bilgileri bilmesini bekliyorsunuz. Bilgim yok diye ne konu açsam bi taşşak muhabbeti dönüyor. Aynı aptal ucuz bilgilerinizle başarısız hayatınızda dahada başarısızlıklar...
  3. Pano içi kaçlık kablo kullanılmalı?

    Pano içinde 2,5 yetermi 4 lükmü kullanmalıyım?
  4. Difavtomat nedir?

    Resmi bu Yani Yani şu anlamda sordum normale sadece faz sigortadan geçer nötr direk bağlıdır ya ana kabloya sence ana kablodan önce nötr ünde sigortaya bağlı olması ekstra güvenlik katarmı? Bu arada biraz araştırma yapınca %80 rusyada kullanılan birşey olduğunu türkçe manası keninden kaçak akım...
  5. Difavtomat nedir?

    Peki sence gerekli birşeymi?
  6. Difavtomat nedir?

    ? He villa projesi yani zaten o anlamda diyosan.
  7. Difavtomat nedir?

    Burda bi yerde vidyo uzun olduğu için baştan sonra tekrar arayamdım. Ama bu sapıklık yani ev akıllı olcak diye şuraya bak. (300m2 bir ev)
  8. En iyi ups hangisidir?

    Kamera ve televizyonu bağlamak için 3kva bir ups arıyorum. (Civarda hırsızlık olduğu için elektrik kesilmesine karşı 3 kva olsun isitiyorum). Elektirik direğine mesafem yaklaşık 300 m olduğu için online 3 kva bir ups arıyorum nedir önerileriniz...
  9. Difavtomat nedir?

    Youtube da rusya da pano yapan Türklerin vidyosunda gördüm. Islak zeminler için diferansiyel otomat kullanıyoruz dedi bu gerekli midir ne işe yarar biz neden kullanmıyoruz?
  10. Kamera sisteminde regülatör kullanmak gereklimi?

    Bu kombi regülatörleri gibi bir ürün alıp kamera sistemine sizce bağlamalımıyım yoksa gerek yokmu? Kamera sistemi 20 K gibi birşey o yüzden kullanmak iyi olur gibime geliyor ama regölatörde çok kaba çirkin birşey ne yapayım sizce?
  11. Şapın altından tesisat geçermi?

    Buatsız sistem yapmak istiyorum o İngiliz denen değil amam bi kablo tüm evi dolanmicak. Bilakis her prizin ayrı sigortası olucak maliyeti gözden çıkardım sadece şap betonu kabloları kırarmı merak ediyorum?
  12. Led trafo bağlantısı

    10 metrenin tam ortasındanmı lehimle diyosun trafoyu?
  13. Led trafo bağlantısı

    Ozaman en sağlıklısı 10 metre 10 metre birbirinden bağımsız 2 farklı trafo. Sonra tek trafo kullanırsamda şekildeki gibi 10 metreyi ayrı ayrı besle diyorsu yani doğrumu anladım?
  14. Led trafo bağlantısı

    Peki sence böylede sağlıklı çalışırmı. Bide misal veriyorum 20 amper çekicek 20 metre tek ledi tek 30 A trafodan beslesek son metrelerde ışık kaybı olurmu?
  15. Led trafo bağlantısı

    10 10 METRE şeklinde bağlantı yapıcam. Fotoğrafta çizdiğim gibi bağlasam sağlıklı olurmu yoksa ikisine ayrı trafo almam şartmı?

Yeni mesajlar

Geri
Üst