zaman kontrollü devre yardımı

sayın benhur verdiğiniz akıllardan dolayı tşkler de boş konuşmanın anlamı yok burda senden başka üzerine alınan var mı bi bak istersen buradaki amaç yaptığım bir projede kendi emeklerimle olmasını istememm hazırını almaya kaldıysa adreslerini biliyoruz yaptığım bir makinanın sadece bu kısmı kaldığı için yardım istedim sadece işini gücünü bırakıpta bu işi yap demedim de demezde kimse ortaya konuşulan şeyleri şahsına çekme derim.Saygılar...

ben zaten genel olarak konuştum. Ama siz sanırım anlamamışsınız hala hazır istiyorsunuz.
 
ben zaten genel olarak konuştum. Ama siz sanırım anlamamışsınız hala hazır istiyorsunuz.[/QUOT

Evet hazır istiyorum bilader sen orda takılı kal.
Arkadaşım galiba mesajın altında kimler kaç kişi beğenmiş görmüyorsun, benhur nickli üyeye ettiğin laf diğer kişileri de kapsar hadi bi hata yaptın, başka hatalar yapma!
Burası kendine üstünlük kuracağın, üyeleri küçük göreceğin, üyeler ve fikirleri hakkında aklına geleni söyleyebileceğin bi yer değil, mesleki bilgi-fikir paylaşımı yapılan bir forum!
Yaşına yakıştıramadım (eğer doğruysa) saygıyı eksik etme! Bu mesajıma da sana uymayan bi yer varsa veya sana hakaret ettiğimi düşünüyorsan zahmet etme ne olur cevap yazma "Yöneticiye şikayet et" butonunu kullan!
 
bırakında işimize bakalım fikir paylaşımı yapmıyorsunuz bari yapanlara engel olmayalım arkadaşlar
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,765
Kullanıcılar
449,978
Son üye
food_eng_1952

Yeni konular

Geri
Üst