Yaşlıuzman (Hakan Ustamız) nerede?

Öğretmen27

Profesyonel Üye
Katılım
24 Tem 2013
Mesajlar
3,691
Puanları
956
Yaş
40
Ustalarım hepinize iyi geceler. Kaç gündür dikkat ediyorum [MENTION=301888]YaşlıUzman[/MENTION] ustamız forumda değil. Neden yazma gereği duydum? Hakan ustamız gerçekten kendini çok iyi yetiştirmiş bir ustamız. Herkesin bildiği üzere forumda hemen hemen her türlü açılan konuya titizlikle ve bilgelikle cevap veren bir ustamız.
Ama onu kaç gündür forumda göremiyorum ve büyük bir eksiklik hissediyorum forum adına. Kendini gören veya konuşan varsa lütfen foruma tekrar iştirak etsin. Saygılarımı sunuyorum.
 
Valla hocam yaşlıuzman ustamızı bilmiyorum ama buradaki büyük kaygılarımdan biri birimize bişey olursa dünya hali kazası var belası var Allah kaza bela vermesin ama ölümlü dünya hepimiz ölecez ya birimiz öldüğünde nasıl haberimiz olacak hep bu kaygı var bende.Çünkü manevi dostluklar edindik burada.
 
Uşak Belediyesinden arkadaşım Sn Adem ÇELİK bey bana mail attı abi Kontrolkaleminde Öğretmen seni soruyor uzun zamandır siteye girmemişsin merak etmişler diye yazmış. Allah razı olsun hatırımızı soranlardan, bizleri hatırlayanlardan.
Değerli Hocam Öğretmen27 Övgü dolu sözleriniz için öncelikle teşekkürlerimi bir borç bilirim. Kontrolkalemi bir bağımlılık ben artık bu bağımlılığımdan kurtulup kendime daha çok zaman ayırmaya karar verdim. Ben bu sitenin en eski elemanlarından biri sayılırım, Teknikadam_41 nick'i ile ilk üyeliğimi aldım, site vesilesiyle çok güzel arkadaşlıklar kurdum, bu güzelliklerin yanında bir çokta tasvip etmediğim gereksiz yere kalp kırıcı mesajlaşmalara da ortak oldum,çok kişiden övgü ve takdir aldım işyerlerinden telefonla bana ulaşıp konuşan teşekkür edenler oldu, bunun yanında üslubumdan rahatsız olup ağır eleştiri yapanlar da oldu. Başta değerli insan Mesut PÜRMÜSLÜ ile tartışmamız oldu birbirimize küstük, siteden ceza aldım, farklı rumuzla giriş yapıp paylaşımlarıma devam ettim, yine güzel paylaşımlarım arkadaşlıklarım oldu yine huzursuzluklar oldu, uzun zaman sürecinde farklı zaman dilimlerinde farklı nicklerle siteye giriş yaptım kimi zaman şifremi unuttuğumdan kimi zaman tartıştığımdan farklı nickler alarak paylaşımlarıma devam ettim.
Kontrolkalemi çok farklı bir mozaik farklı psikolojilere,farklı bilgi seviyelerine,farklı tecrübelere, farklı kültür,görüş ve ahlak'a sahip insanların bir arada bulunduğu büyük bir ortam. İnsanları olgunlaştıran yaş değildir, yaşadığı şeylerin fazlalığı yani yoğunluğudur. Uzun süreçte bu site beni çok yordu,bu nedenle son nickimi YaşlıUzman olarak aldım kalblerini kırdığım insanlar olduysa ki mutlaka olmuştur haklarını helal etsinler. Artık kendime daha çok vakit ayırmak istiyorum teknik bilgi gelişimine kendimizi kaptırmışken diğer değerlerimize gereken ilgi ve alakayı göstermediğimin geçte olsa farkına vardım. Artık siteye çok nadir gireceğim.
Üye arkadaşlara tavsiyem benim gibi hızlı koşup erken yorulmamaları için forumdaki üsluplarına dikkat etmeleridir. Teknikadam olabilmek için öncelikle adam olmak gerekir, paylaşımlarınızda sevgi ve saygı her zaman ön planda olsun. Birbirilerinize kırıcı değil yapıcı davranmaya özen gösterin. Unutmayın ki tahsil,bilgi ve tecrübe olarak iyi seviyede olan bir teknik elemanın acemi bir teknik elemandan dahi öğrenebileceği birşeyler çıkabilir. Amacınız birbirinize üstünlük sağlamak argo tabirle sidik yarışı olmasın, amacınız yanlış bildiklerinizi düzeltmek eksik bilgilerinizi tamamlamak olsun, bu vesileyle amacınız çalıştığım yere, vatanıma, milletime nasıl daha faydalı olabilirim olsun.
Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun...
 
Hakan ustam sizi gördüğüme sevindim. Çok özlemiştim sizi. Ustam arada sırada foruma girip kendini göster bize. Dediklerini anlıyorum ustam. Kendine ve çocuklarına da zaman ayırmalısınız. Adem çelik ustama da çok teşekkür ediyorum. Vallahi korktuk ustam sana bir şey oldu diye.
 
Teknikadam_41 sizmiydiniz. yaklaşık 5 yıl önce yorumlarınızla tecrübenizle foruma katılıp devamlı takip etmeme vesile olan kişilerden birisisiniz. Diyer kişi de Fahri Yetiş beydir. Saygılar..
 
Eski yorumlarınız bazen okuyorum Hakan Ustamın. Teknikadam_41 nickli üyeyken çok sert tartışmaları olmuş.;)
 
Değerli Abilerim Ustalarım yeni nesile örnek olurlar kişilerin/gönüllerin foruma katılmasında ve süreklilik göstermesine katkı sağlarlar (bilerek veya bilmeyerek) benim için YaşlıUzman bunlardan birisi (isimleri saymıyorum ki unuttuğm isimler alınıp gönüllerini kırmayayım :)).

Hayat koşuşturmacasında en yanındakileri görmezden gelmek vakit ayırmamak olmaz zira insan aradıklarının hep uzakta olduğunu sanır uzağa bakar, yakınına bakmaz!

Umarım ben de bir gün siteye girmezsem beni de hatırlayanlar/ananlar olur.
 
Değerli Abilerim Ustalarım yeni nesile örnek olurlar kişilerin/gönüllerin foruma katılmasında ve süreklilik göstermesine katkı sağlarlar (bilerek veya bilmeyerek) benim için YaşlıUzman bunlardan birisi (isimleri saymıyorum ki unuttuğm isimler alınıp gönüllerini kırmayayım :)).

Hayat koşuşturmacasında en yanındakileri görmezden gelmek vakit ayırmamak olmaz zira insan aradıklarının hep uzakta olduğunu sanır uzağa bakar, yakınına bakmaz!

Umarım ben de bir gün siteye girmezsem beni de hatırlayanlar/ananlar olur.
Bundan hiç şüphen olmasın Bülent abi. Bu formda en çok bilgi paylaşımında bulunan abilerimiz ve ustalarımızdan birisisin. Seni hatırlamam ve anmamak çok büyük bir ayıp olur zannımca.
 
Merhaba.Evet,en başta da ben ararım:),bunu çok iyi de biliyorsunuz sn.by lent (Çok değerli Bülent ustam) Sakın bunu aklınızdan bile geçirmeyin.Siz olmazsanız forumda eksikliğinizi çok fazla arayanların da en başında gelirim,bunu bilin.Aman kendinize çok dikkat edin,forumu uzun süre ihmal etmemeye de özen gösterin.Kolay gelsin.Saygılarımla.
 
Son düzenleme:
Sayın Binbaşı ve Bülent abi mübarek yüzünüzü görmeden hayata gözlerimi yummak istemiyorum. Madem ki birbirinize bu kadar bağlısınız fotolarınızı paylaşırsanız forumdaki ustalarımız sizi görme şerefine nail olur.:D Saygılarımla...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,203
Mesajlar
915,802
Kullanıcılar
449,984
Son üye
riki35

Yeni konular

Geri
Üst