Yürütmenin Durdurulması Kararı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baybars

Üye
Katılım
16 Nis 2007
Mesajlar
253
Puanları
1
Yaş
39
Danıştay Yök ün katsayının düzeltilmesi hakkında yürütmenin durdurulması kararı aldı.

Yine başa döndük.Teknik ve mesleği eğitimi baltalamaya devam etme kararı verenleri allah ıslah etsin.
 
Bunların derdi Türkiye değil ,hukuku siyasi fikirlerine alet ediyorlar...
Tabii olan öğrencilere oluyor...
Allah sonumuzu Hayr eyleye
 
Danıştay Yök ün katsayının düzeltilmesi hakkında yürütmenin durdurulması kararı aldı.

Yine başa döndük.Teknik ve mesleği eğitimi baltalamaya devam etme kararı verenleri allah ıslah etsin.

hayır başa felan dönmedik, bizlerinde bir yerlere mail telefon, fax ve başka şekillerde rahatsızlığımızı dile getirmemiz lazım. Bizleri temsil eden bir vakfımız yokmu en başta onları rahatsız etmeliyiz daha sonra adalet bakanlığına yöke şikayetlerimizi dile getirelim. Bunu her bir arkadaş birey olarak yapalım. Şu andaki durumumuz ortada. fakülte öğrencilerinin elinden öğretmenlik hakkıda alındı. Mezunlar için de en azından katsayı meselesinin düzelmesi önümüzdeki atama dönemlerinde ciddi anlamda mesleki eğitim öğretmeni alımına büyük bir zemin hazırlamış olacaktı.Gelelim katsayı meselesine zaten bu katsayı rezilliğini zamanın YÖK BAŞKANI Kemal Gürüz çıkarmıştı bu katsayıyı kaldıran gene bir YÖK BAŞKANI. on sene önce yürütmeyi durdurmayan sayın DANIŞTAY şimdi neden bu katsayı meselesine burnunu sokuyor cevap açık : Tamamen İDEOLOJİK. ötesi ?: onlar Kılıf. neyse.... Arkadaşlar atabileceğimiz diğer bir adım Yökü mesaj yağmuruna tutmak çünkü Yök aldığı bu kararı yürütebilir. Zaten şu anda alınan karara itiraz edeceeklerini söylediler.Yök önümüzdeki günlerde bu yönde bir adım atmak için Üyeleri ile bir toplantı yapacak ve karar yönünde O adım da atılacak. Burada bize düşen görev Yök Üyelerinden bizim faydamız istikametinde düşünenlerin elini güçlendirmek için bizim bu kanayan yarayı göstermemiz lazım (ne kadar çok mail atabilirsek kanayan yarayı o kadar iyi göreceklerdir) bizimde birey olarak toplumsal sorumluluğumuzu dile getirmemiz gerekiyor. ARKADAŞLAR EĞER BİR GÖL MEYDANA GETİRMEK İSTİYORSAK, BİREY OLARAK, LÜTFEN DAMLAYALIM !!!
 
biz meslek lisesi ve tef mezunları tamamen siyasi çatışmanın içinde kaldık ve bu halen devam ediyor. öyle bir ülkede yaşıyoruz ki doğduğumuz tarih gelecekteki mesleğimizi etkiliyor :)
 
nasıl bir karar bu abi
yazık değilmi hadi bizden geçti ama yeni çocuklar ne yapsın
 
Mesleki ve teknik eğitim niye baltalansın.
Mesleki ve teknik öğrenim görmek isteyen, meslek ve teknik lise sınavına girer ve kazanırsa okur.
Yok, benim çocuğum üniversiteye gitsin diyen aileler çocuklarını normal liseye yazdırır.
Sonra kazanırsa üniversiteye girer.
Meslek lisesine gireceksin, mesleğin olacak,iş bulman çok kolay olacak normal liseye göre.
Sonra ağlayacaksın.
Bu karar normal lisede okuyanların mağduriyetini gidermiştir.
Mağduriyet edebiyatı yapanlar meslek lisesinde okuyanların ağzına bir parmak bal çalacağına,meslek liselerindeki müfredatı düzeltsinde görelim bakalım.Ama yapmazlar.
(İmam okulları hariç tabii!)
 
elek isimli arkadaş sen ne saçmalıyorsun böyle ? adam gibi bilgi sahibi olmadan konuşma bişey bilmiyorsan sus adam sansınlar .
 
meslek lisesi mezunlarının üniversite okuma hakkı yok mu,3 yıl elektrik okuyan bir öğrenci 4 yıl sadece elektrik mühendisliğini okusa iyi olmaz mı daha nitelikli insanlar yetişmez mi insanlar zaten farklı birşey beklemiyor sadece okuduğu bölümde devam etmek istiyor neden bu kadar olaylara iyi niyetli yaklaş mıyorsunuz hep cümlelerinizde art niyet var... aşın bu görüşleri artık.
 
Meslek liselerine getirilen ÖSS'de düşük katsayı uygulaması ile Mesleki ve Teknik Eğitim baltalandı. Hem meslek lisesi mezunları hem de bu okullarda görev alması beklenen teknik öğretmen arkadaşlarımız çok büyük haksızlıklara maruz kalmıştır ve kalmaya da devam etmektedir.

Unutmayınız,

Tüm meslek lisesi mezunları ve teknik öğretmenler 28 Şubat mağdurudur.
İçimizdeki vatan hainlerinin kimler olduğunu ve hangi paşaların düşük çocuk aMERİKA'da yahudi cemaatlerinden başardıkları 28 şubat tahribatlarından dolayı plaket aldıklarını hepimiz çok çok iyi biliyoruz.
 
Eğitim öğretim isteyen bir insanın eğitim hakkı neden kısıtlanır veya engellenir anlamıyorum,
bu şuna benziyor "senin yaşıtın şu okudan çıkan çocuk üniversite okuyabilir, ama sen salaksın, yapamassın!" demek gibi bişi...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,847
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst