ALİ USTAM,
slm hayırlı işler,
WMK 1000 c vestel çamaşır makinası sentetikler bölümünde suyu alıyor ve tekrar dışarı atıyor. Pamuklularda problem yok.
sorun ne olabilir yardımcı olabilirmisiniz?


uyarı lambalarının anlamları:
--------------------------
başla lambası yanıyorsa: kapı kilidi arızası
hazır :su yok
başla+hazır :pompa hatası /filtre kirli
bitti : aşırı su miktarı
başla +bitti : ısıtıcı/ntc hatası
hazır+bitti :motor hatası
başla+hazır+bitti :motor hatası
hazır+bitti : <150 264 > v arası uygun olmayan enerji
 
makinanın su seviye anahtarından hortumu çıkardım. kendim in üfleyeceği bir hortum taktım. Makinasya belli bir su aldırdım. ve hafif üfürdüm kontak kapattı makina çalışmaya başladı.Fazla üfürdüğüm zaman suyu boşaltmaya geçti. Su taşma devreye girdi.
anahtara fortumu taktığım zaman suyu alıyor motor dönmeye başladığı zaman sanırım basınç farkından fazla su deyip boşaltıyor. Bu şekide su seviye anahtarımı arızalı oluyor?
 
bu durumu eski hortumla denedi iseniz bence kartda bir problem var gibi gözükmekte yok yeni hortum taktı iseniz eskisi ile denemenizi tavsiye ederim...
 
eski kendi hortumunla denedim. kendim üfürdüğüm zaman problem yok fazla üfürürsem su atmaya geçiyor.su taşma sistemini devreden çıkaramazmıyım?
 
eski kendi hortumunla denedim. kendim üfürdüğüm zaman problem yok fazla üfürürsem su atmaya geçiyor.su taşma sistemini devreden çıkaramazmıyım?

hayır o sistem sizin iyiliğiniz için tasarlanmış bir sistemdir... evinizin sigortalarını dvre dışı bırakmakla aynı şeydir..
orjinal hortumu seviya anahtarına takmadan iyice bir ufleyin ve
o hortumu yerine takıp programıda 1 veya 3 alıp makineyi denediğinizde ne oluyor bana birşey atlamadan yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım...
 
ustam sistem 1 vden 9 a kadar surnsuz çalışıyor. 10 ve diğerleri çalışmıyordu kontağın biraz daha geç açılamsını sağladım. Sistem şu anda iyi çalışıyor verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür edrim.
 
E=4 hatası: Dengesiz yük hatası. amotrisörleri kontrol edin.

Merhaba Ali Ustam,
Bu işlemi nasıl yapabilirim? Yani amortisörleri nasıl kontrol edebilirim? Eğer bunu yapamazsak, bu arıza bize ne kadara mal olur?
Teşekkür ederim
 
vestel Wmf 6090 c
makina suyu boşaltmıyor. Su pompası çalışmıyor. Yeni motor takttım yine çalışmadı .E2 hatası veriyor. Ben makinaya test uygulamak istiyorum ama bir türlü test yaptıramadım. Belli bir programdamı test yaptırmam gerek. Test dökümanları var ama test yaptıramadım. Yardımcı ola bilirmisiniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,774
Kullanıcılar
449,980
Son üye
shield325

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst