troıd trafo bağlantısı hakkında

1541

Üye
Katılım
8 Şub 2008
Mesajlar
19
Puanları
1
Yaş
39
bir panoda kaçak akım koruması yapmamız gerekiyor siemens marka röle ve troid trafo kullanacağız sormak isteddiğim bir rölenin beslemesini kompaktan öncemi yoksa sonramı almalıyız birde rölenin üzerindeki 21-22-24 ve 11-12-14 kontaklarından hangisini kullanmalıyız varsa diğer ayrıntılardanda bahsedersenizsevinirim
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
role beslemesi tabiki kompakt şalterin çıkışından alınmalıdır kısa devre veya herhangi bir
işlem hatanız hatta veya trafoya aksedilemez. ancak bağlantı numaraları hakkında net bilgi
vermek için simensin ürettiği binlece röle var aldığınız broşürde açık kapalı kontakları ve girişi
belirtilmiş olması lazım.
 
200 amp bi OG salterin üzerinde siemens troid koruması var ancak bedaş şebekesi kesildiğinde şalter düşüyor nedeni ne olabilir birde bu troidlerin belli başlı bi ayarı yapılıyormu yoksa fabrika ayarlarındamı bırakılıyor paylaşım ve bilgi için teşekürler
 
Siemens Emniyet Rölesi 3TK2826

Tek cihazda daha fazla fonksiyon


26.12.2007
3tk2826.jpg

Siemens'in bu yeni emniyet rölesi 3TK2826 sensörlerin ve aktivatörlerin çalışmalarını ve çıkışların güvenli bir şekilde anahtarlanmasını izler. Ön yüzde bulunan DIP şalterlerle tek cihazda 8 fonksiyona kadar programlama yapılabilir.
Bu emniyet rölesine iki kontaklı bir sensör ya da tek kontaklı iki sensör bağlanabilir. Bunlar normalde kapalı kontaklar gibi aynı yönlü kontaklar olabileceği gibi manyetik anahtarlardaki karşıt kontaklar da olabilir. Çapraz devre tanıma ile cihaz iki kanallı bir bağlantıda sensör kablolarında enerji olmamasını sağlıyor. Bu şekilde sorunlu kablolar nedeniyle güvenlik fonksiyonunun devre dışı kalması engellenmiş oluyor.
Diğer fonksiyonları ise gecikme süreleri (10 veya 50 ms) ayarlaması, otomatik veya kontrollü çıkış ve başlangıç testidir.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,380
Mesajlar
917,124
Kullanıcılar
450,260
Son üye
Samet00

Yeni konular

Geri
Üst