Trifaz bina girişi Nötr hattı koparsa...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben seni teknik olarak bilgili biri sanmıştım, meğer bilgi fukarasısın, buunu yeni anladım. Baban yaşında birine hitap şeklini öğrenememiş bir ahlak fukarasısında aynı zamanda. Muhatabım zaten olamazsın, cevap yazma. İftira da zenginsin baya ama.

Sen önce özelden attığın ölüm tehditinin hesabını vereceksin muhatabım olamazsın ! Mafya mısınız ?
 
Yasliuzman sen hastasın! Dün bana yazdığınız mesajlar da kıskirtma uzerineydi. Eğer ki sana cevap yazsaydim aynı iftira banada atacaksınız bundan eminim. O nedenle okuduğum bu yorumlarda kesinlikle sizden teknik bir cevap alınmadığı gibi sıkışıp bilgili insanlara iftira attığınız aşikar.o nedenle siz muhattap alınıp tartışılacak biri kesinlikle olamazsınız. Arkadaşlar bu zihniyete birsey anlatamadım. Daha fazla tartışıp canınızı sikmayin. Aynı üslubu banada yaptı.
 
Bylent emin ol böyle birşey yoktur.banada aynısını yaptı. Ayrica böyle bir konu üzerine kimse kimseyi ÖLDÜRmez. Ve okuduğum kadariyla trimbox adlı cihazı savunan gaggos ispatlı bir ürünü savunmakta. Sizde öldürme tehtitli mesajinda fotoğrafını çekip yayınlayinda benide yalancı çıkartın.
 
Kendi yazdıklarını ispat edemiyor.millete sallıyor. !! Sen başka şeylerin peşindesin. Herkese bu şekilde mesajlar atıyorsun.
 

Ekli dosyalar

  • 1407075162672.jpg
    1407075162672.jpg
    60.2 KB · Görüntüleme: 22
Teknik cevap veremeyenler tehdit savurur. Telefonumu ne yapacaksın terbiyesiz adam !

Trimbox'u savunanlar teknik açıklamalar yerine tehdit savurmakta ve iftiralar atmakta.
Teknik izahatlar yaptım. Sen konuyu farklı yere çekemeyeceksin. Buna müsade etmicem. Ayrıca Trimbox ın savunmaya ihtiyacı yok.
 
Sizin işiniz gücünüz iftira ve kuru laf kalabalığı. Neyin peşindesiniz? Gaggoşun özelden attığı mesaj yukarıda işte istediniz ya buyrun! hala utanmadan yazıyorsunuz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,773
Kullanıcılar
449,980
Son üye
shield325

Yeni konular

Geri
Üst