TONBUL ELEKTRİKTE ÇALIŞACAK MASAYİ ARKADAŞLARI ARIYRUZ:

Ah bi de büyüğümüz birde bizim yazdıklarımızı siz anlayabilseniz, her söylediğinizin cevabı var. Hadi biz anlamıyoruz lütfen bari siz bizim dediklerimizi anlayın bir sefer. Çok değil bir sefer!!!
 
Ah bi de büyüğümüz birde bizim yazdıklarımızı siz anlayabilseniz, her söylediğinizin cevabı var. Hadi biz anlamıyoruz lütfen bari siz bizim dediklerimizi anlayın bir sefer. Çok değil bir sefer!!!
hadi iyisin gene valla yoruldum sana yazarken yoksa uzaar gider.. sevgiler başarılar sana
hakan
 
Konu kişisel haklarla alakalı olmamalıdır. İnsanlar yanlış düşünebilir, hata yapabilir. Düzelmek kısa bir düşünme ve değiştirme ile sağlanabilen basit bir şeydir. Herhangi bir kimsenin de kişisel haklarına müdahale doğru olmaz bu konudaki hatalar da yine düzeltilmeli.

Esasen dediğiniz gibi mesele kıyas. Öyle bir kıyas ki kişilerden muaf merhalelerin mevzu olması gerektiği bir kıyas. Yoksa ki hem doktor hem de mühendis olan birisi gelip burada taraf tutmak zorunda değil.

Mühendis olması bahsettiğiniz gibi kimseye hak iade etmez. Burada yanlış birşey yok. Çünkü alelade , içi dolu olmayan bir halde bu isme sahip olmuş olabilir ve çoğunlukta görülebilen bir durumdur. Belirli bir seviyeyi ifade edemeyen mühendisler edenlerden gayet az sayıda. Konuşulması gereken mühendislikteki kalitedir. Belirli bir kaliteden sonra mühendis bilim adamı alimlerle anılır ve bulunduğu merhale yüksektir.

Doktorla sayesinde hayatı yaşadığımızı düşünmenizi zamanla değiştirirsiniz. Çünkü toplum kabullerinin temelindeki esas nedenler kabullerle aynı olmayabiliyorlar. Esasen bunu doktorlar da iddia edemez ama sizin yapabildiğiniz araştırmalarla siz de rahatlıkla hakikati anlarsınız.

Bu konu basit değildir ve belki başka bir başlık altında kaliteli bilimsel bilgilerle donatılarak eğitici ve takipçlerini geliştirici olur.
Hayırlı günler.
 
Sözlerimde yanlış yazdığım bir yer olmuş. Mühendisler arasında belirli bir seviyeyi ifade edemeyenler edenlerden gayet fazla. Yani çoğunluk belirli bir seviyenin altında.
Hayırlı akşamlar
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,363
Mesajlar
917,024
Kullanıcılar
450,235
Son üye
Yb25

Yeni konular

Geri
Üst