tez konusu olarak gökdelen tesisatı

vurgac

Üye
Katılım
12 Tem 2007
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
39
merhaba,

Ben Anadolu Üniversitesi son sınıf öğrensiyim. Bitirme tezi olarak gökdelen elektrik tesisatı aldım. Gerçekten öğrenmek istediğim için almıştım ama Türkiye'de ne bir örnek proje ne de bilgi verecek kişi veya kurumlara rastladım (onlarca mail atmama rağmen!). Herkes bilgisa saklama peşinde ???. Neyse bu kadar yakınma yeterli sanırım :)

Forumunuzda bulunan gökdelen tesisatının autocad teki çiziminede baktım ama bana daha temel bilgiler lazım öncelikle. Örneğin, tüm katların talep ettiği güçleri belirledikten sonra(oda ayrı muamma), şebekeden alınan elektriğin kullanıcıya kadar olan kısmının diagram şeklinde gösterip anlatan ve ayrıca generator,ups gibi kullanılan cihazların hangi hesaplara göre seçilip busbarlar yardımıyla son kullanıcıya iletiminde kullanıldığını anlatan herhangi bir döküman varsa yardımlarını bekliyorum. Dökümandan öte yardımınızı esirgemezseniz yüzyüzede görüşüp engin fikirlenizden yararlanmak isterim.

şimdiden teşekkürler.
 
merhaba,
benim de tez konum gökdelenlerde elektrik tesisatı,fakat bir türlü doğru düzgün bişey bulamadım,yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler
 

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,733
Kullanıcılar
449,965
Son üye
Pentium55

Yeni konular

Geri
Üst