termostat ayari

bendekisen

Üye
Katılım
30 Eki 2015
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaslar elimde stc 1000 digital termostat var. Bu termostati su isisi 30 dereye ulastiginda fani acmasini ve su isisi 29 dereceye dusunce fani kapamasini istiuorum su isisi dusmdigi surece fan calisacak sekilde ayarlamak istiyorum.elindeki kullanma kilavuzu izgilizce oldugundan bisey anlamadim.yardimlarinizi bekliyorum.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
benim şemadan incelediğim kadar 1ve2 nolu uçlar 220v griş 3ve 4 nolu uçlar termokupl kablosu uçları 5ve 6 nolu uçlarda normalde açık 10amper kontak uçları. 5 nolu uca fazı girip 6 nolu uçtanda fan motorunu bağlayacaksın. slm
 
Termostatın aşağıdaki bilgilerine göre ,

F1 kodunu 29 yapacaksınız.
F2 değerini 1.0 C yapacaksınız.
F3 değerini inebildiğiniz en düşük değer olan 1 e kadar indireceksiniz.
F4 e dokunmayın. Sensör kalibrasyon hatası varsa bu fonksiyon kullanılır.

Bu fonksiyonlara erişmek için cihazın üzerindeki S tuşuna 3 saniye basılı tutunuz. Bu şekilde parametre menüsüne girmiş olacaksınız. Değiştirmek istediğiniz F parametresinin üzerine gelip tekrar S tuşuna basarak ayar için o parametreye girebilirisiniz.

Bu şekilde cihazınız yazdığınız değerlerde çalışacak. Fanınızı 7 - 8 terminaline şemada uygun şekilde bağlayacaksınız. Dediğinize göre soğutma modunda 30 dereceden 29 dereceye soğutunca duracak şekilde ayar istiyorsunuz.

Adsız.png
 
Ilginize tesekkur ederim ve tum cevap yazan arkadaslarada tesekkur ederim.serkan 48 dediklerini uyguladim istedigim sekilde oldu tekrar cok tesekkurler
 

Forum istatistikleri

Konular
128,210
Mesajlar
915,839
Kullanıcılar
449,989
Son üye
veyselknkc

Yeni konular

Geri
Üst