Tel Kesme Makinası ile ilgili yardım

bloodbath

Üye
Katılım
2 Şub 2011
Mesajlar
12
Puanları
1
Yaş
39
Merhabalar,

Makaralar halinde bulunan 0,3 mm çapında çelik telleri düzeltip 14 cm uzunluğunda kesecek bir makinaya ihtiyacımız var. Açıkçası 1-2 makina üreticisine/satıcısına bu isteğimizi belirttik ancak biri telin çok ince olduğunu, bir başkası 14 cm'in çok kısa olduğunu söylediler ve yapmadılar.

Firmamız için oldukça ciddi ve bir o kadar da bilgimiz dahilinde olmayan ufak bir makina için sizlerden yardım bekliyoruz. Buradaki ince bilgiler sayesinde makinayı üretecek kişiler belki aydınlanır.

Ya da "Bu makinayı ben size temin edebilirim" diyen veya temin edebilecek birilerini tanıyan varsa ve bizimle irtibat kurabilirse çok memnun oluruz.

kişisel mail: [email protected]

Şimdiden teşekkür eder, hepinize iyi çalışmalar dilerim.

- Oğuz

Not: Foruma yeni katıldığım ve açıkçası makina üretimi konusunda çok ayrıntılı bilgiye sahip olmadığım için konuyu buraya açtım. Yanlışım varsa kusura bakmayın.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
selam
benım msn adresım by_cex-lhotmail.com
ırtibata geçebilirmiyiz
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,766
Kullanıcılar
449,978
Son üye
food_eng_1952

Yeni konular

Geri
Üst