Teias elektrik kesintisi

baybuz

Üye
Katılım
20 Eki 2009
Mesajlar
19
Puanları
1
Selam arkadaşlar benim problemim ben özel direğimle teiaşdan elektriğimi alıyorum teias 2 gün elektriğimizi kesmek istiyor biz zararımızı teiaşdan talep edebilirmiyiz.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
edemezsin, ancak senin müsait olduğun bir zaman da anlaşabilirsiniz
 
TEİAŞ dan 380 kV mu , 154 kV mu alıyorsun :)
 
Yeterli açıklamayı yapmamışım sanırım.biz zamanında 2 nolu tarifeye geçebilmek için teiaş merkeze kadar direk cektik hat sadece bize ait şimdi teiaş yüksek gerilim direği çekiyor ve bizim hattın üstüden geçecekmiş bu sebepten dolayı elektriğimizi kesecekler ve bende zararımızı karşılamaları gerekiyor diye düşünüyorum böyle bir hakkım varmı konu ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim
 
Mahkemeye gitmeniz gerekecek..
 
Peki gitsek birşey çıkarmı adamlar epdk da hizmet kalitesi bilmem nesinde 48 saat önceden bildirimi yapılması durumunda kesinti yapabileceklerini ve bizim hiçbirşey talep edemiyeceğimizi söylüyorlar
 
kesinti süresi 12 saati geçerse para alabilirsin. Ki o kesintiyi de o kadar uzatmazlar.
 
Anladığım kadarıyla siz TEİAŞ a ait TM nin OG barasından müstakil bir fidere sahipsiniz. Ama muhatabınız dağıtım şirketi TEİAŞ dağıtım şirketi ile mutabakata varıp elektriğinizi kesebilir. Mahkemeyle uğraşmayın olay kamu yararıdır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,203
Mesajlar
915,805
Kullanıcılar
449,985
Son üye
sSait Başdaş

Yeni konular

Geri
Üst