tedaşa abonelik kabul ettirmek için

yks001

Üye
Katılım
2 Ocak 2008
Mesajlar
91
Puanları
1
Yaş
40
slm arkadaşlar.bi daireye yeni abonelik alınacak.proje çizildikten sonraki aşamada daireye girecek enerjinin bağlanacağa yani sayaç vb.olacağı panoya neler kullanmalıyım.malzemelerin adlarını ve basit bi bağlantı şemasını gönderebilirseniz sevinirim.tesisin gücüne göre göre seçimini yaparım.dublex bi ev için gerekli.ilgilenirseniz memnun olurum
saygılar
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
panoda neler kullanacağın zaten onaylı projenin tek hat şemasında belirtilmiştir.
dublex evlerde besleme genellikle trifaze olur. trifaze sayaç bağlantıları için forumda örnekler vardır. sayaçtan önce 300mA kaçak akım koruma rölesi ve trifaze otomatik sigorta yada termik manyetik şalter kullanılır. amperaj seçimleri için onaylı projeye bakabilirsin. sayaçtan sonra ise katlara dağıtım yaparsın.
ilave olarak bağlantı filizini panodaki topraklama barasına irtibatlarsın. benzer şekilde diğer tali panolardan gelen topraklama iletkenini aynı baraya irtibatlarsın. dağıtımdan önce 2. bir trifaze otomatik sigorta kullanman yararlı olur.
kolay gelsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,214
Mesajlar
915,863
Kullanıcılar
449,995
Son üye
osmanguney15

Yeni konular

Geri
Üst