Tasarruflu Ampullerin Dimmerlenmesi

Yukarıda anlatılanlara ilave olarak, floresan armatürlerle ilgili 2 farklı uygulama kullandım.
Bir tanesi direk dim anahtarı ile(pot) seviye ayarlanması, diğer ise pano tarafında televaryatör, kullanıcı tarafında liht buton ile kademeli seviye ayarlanması idi.
Her iki yöntemde de balastlar dim edilebilir tipte özel seçilmişti.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
(bu görüşdeki bütün arkadaşlara lafım kimse alınmasın)
Arkadaşlar mümkün lütfen bilmediğiniz konuları araştırın öyle mesaj yazın bunlar 2 dk içinde bulduklarım esas ders kitabında mevcut olan bir devre vardı fakat o nette yok. application notes and circuits for 4 Level Switch Dim Fluorescent Ballast Using The Irs2530d adamlar hususi bu iş için entegre üretmiş
Self-20W watt fluorescent lamp dimmer circuit - Free Electronic projects & 8085 projects en basit hali benzer Kondasatörlü kollar arttırılarak dim sayısı artırılabilir.
 
arkadaşlar bana da çok lazımdı nihayet karaköyden buldum fiyatta makul floresan dim etmek için 1 çıkışlılar 12,70€+kdv

2 çıkışlılar 14,58£ 3 çıkışlılar 17£ liste fiyatları bunlar ve iskonto yapıyorlar şimdi sipariş vericem tridonic marka deneyip durumu yazarım..
 
arkadaşlar bana da çok lazımdı nihayet karaköyden buldum fiyatta makul floresan dim etmek için 1 çıkışlılar 12,70�+kdv

2 çıkışlılar 14,58£ 3 çıkışlılar 17£ liste fiyatları bunlar ve iskonto yapıyorlar şimdi sipariş vericem tridonic marka deneyip durumu yazarım..

Aldığınız ürünün ismi nedir? ve ne için kullanacaksınız?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,355
Mesajlar
916,970
Kullanıcılar
450,216
Son üye
omerfaruk58

Yeni konular

Geri
Üst