Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun

serkan_48

Üye dümdüz üye
Katılım
5 Ağu 2009
Mesajlar
13,972
Puanları
4,156
Yaş
43
Konum
Antalya
Konuyu açmayarak bana şans tanıyan sayın @binbaşı üstadımı anmadan geçmeyeyim dedim. Normalde bu tür günleri kutlamayı kaçırmaz ama beni düşünerek konu açmadığını biliyorum.

Tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor sağlık ve mutlulukar diliyorum.

Konuyu bayağı olmaktan dışarı çıkarmak için herkesten katılım bekleyip annenizle yaşadığınız unutamadığınız en güzel anılarınızı paylaşmanızı diliyorum.

ben ilk paylaşımda bulunayım,

Çabuk elini ayağını yıka içeri gir nerdesin sen akşam oldu şimdi yiceksin terliği kafana kime diyorum... :D :D :D

Saygılarımla.
 
Ben evin küçüğü olduğum için her işe beni koşturmalarına kzıyordum bazen de sitem ediyordum abimi niye göndermiyorsunuz hep ben ... Rabbim ailemi başımdan eksik etmesin :)

Tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun.
 
asıl anneliği annelerimiz yapmış bu bir gerçek. ne aileden ne eşten bir yardım almışlar , tek başlarına yokluk yoksulluk kötü muamele hepsini yaşamışlar. şimdikiler burunlarından kıl aldırmıyorlar ALLAH ıslah etsin ne diyelim. Uzun lafın kısası tüm cefakar, vefakar, az ile yetinip avcundakine şükür eden, bir kez dahi evini başkasına temizletmeyen , bir kuaföre 400 tl para verip bunu hiç beğenmedim diye göz yaşı dökmeyen......( konu saptı durun toparlayacağım :) ne diyordum) ; evet tek başına evinin yükünü omuzlayan ve taktir görmeyen tüm annelerimiz anneler gününü kutluyorum. biz sizden razıyız ALLAH ta sizden razı olsun. ellerinizden hürmet ile öpüyorum...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,189
Mesajlar
915,708
Kullanıcılar
449,957
Son üye
sezercakmak

Yeni konular

Geri
Üst