Sudan elektrik elde edebilirmiyiz?

Merhaba arkadaslar.
koyumuzde bir lokantamız var sıksık elektrik kesilmesilmesinden dolayı sıkıntı yasıyoruz. Jenerator aldık ama oda cok masraflı olmaya basladı. Lokantamızın yanında akan bir suyumuz var. Bu suyun altında 50m uzunlugunda 15-20 m egimli olan bir arazi var. bu araziye cekebilicegimiz boru ve konulacak olan dinamo veya elektrik motoru nasil olmalıdır ve bu sistem sonucunda benim uretecegim elektrik ne kadar olabilir yardımcı olurmusunuz cok acil sisteme gecmemiz lazım.
Cevaplarınız İcin Simdiden TEsekkur Ederim.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
suyun debisi ve dinamo seçiminiz bu sorunuzun cevabını verecektir...
başarılı çalışmalar...
 
suyun debisi saatte 7 ile 9 km arası gidip geliyor buna uygun dinamo arıyorum fakat pek olcutlerini nasil bakildigini bilmedigim icin yardım istiyorum ne tur bi dinamo kullanmam gerektigi hakıkında ve kullandıgım dinamodan en kadar elektrik uretebilicem bunu merak ediyorum
 
inanın tam cevabı verebilmek için bu işle uğraşmış olmak gerek ama internetten dinamo üreticileri ile iltibat geçmenizi öneririm kesin çözüm için... onlar size muhakkak ki yardımcı olacaktır.



başarılı çalışmalar...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,604
Mesajlar
918,989
Kullanıcılar
450,606
Son üye
csancar

Yeni konular

Geri
Üst