Su Deposu Seviye Kontrolü

kablo cekmemek ıcın sınyallı bı yontem arayısındasın ama depodakı sınyallı sıstemın beslemesı ıcın mutlaka bı beslemeye ıhtıyacın var .
sarjlı olsa bıle bı muddet sonra sarj ıhtıyacı olacak

kısaca gene kablo cekme ıhtıyacın var

sadece proplara gıdecek kabloyu 10 mt gıbı bı mesafeye cekmek okadarda zor olmasa gerek
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
ilk kendin süre tutu ne kadar sürede istediğin suya ulaşıyorsun.. bi zaman rölesi çaktınmı panoya.. suyu unut ondan sonra istediğin zaman açılsın istediğin zaman kapansın.. unuttum doldumu derdin olmaz...
 
bu işi pmr telsizle çok rahat halledebılırsın aynı sistemı bende muşterılerıme yapıyorum depoda elektrik olup olmaması problem değıl benım kullandığım sistem pil ile bir yıl çalışabılmekte aselsan firmasının yaptığı var malıyet yuksek adamlar solar panel kullanıyorlarmış devrede bence gereksız ama her aşçinin soğan doğraması farklı:)
 
arkadaşım hiç çnemli değil sen önemli olan nasıl kontrol etmek istediğinin artık günümüz teknolojisinde yapılmayacak iş yok yeter ki o bölgele güneş olsun kendi elektriğimizi kendimiz üretelim. ozaman sen sorunu tam anlat ben san çözüm üreteyim. anladığım kadarıyla 5.6kilometre diyorsun o zaman elektrikte yok orda
elektrik varsa herşey yapa biliriz.
 
sistemin beslemesi gerkmiyorsa ve yakında 220 varsa min-max hatta emniyet olsun diye max-max flatör şamandritarla basit bi devre yap.suyun depoya dokultugu noktayada birtane ventil alirsin. yapacagin kumandayla bunu çalıştırırsın...minde su ceker max ve max max da ise suyu keser..depo uzak diyorsun seviye gormen gerekmiyor yani..
 
Son düzenleme:
rf işinizi görür.10 km ye kadar bulabilrsiniz diye düşünüyorum. kolay gelsin.
 
hidrofor sistemiylede çözebilirsin manuel açma kapama şamandıra vehidrofor
 

Forum istatistikleri

Konular
128,203
Mesajlar
915,806
Kullanıcılar
449,985
Son üye
sSait Başdaş

Yeni konular

Geri
Üst