step 7 software alacağım yardımcı olur musunuz?

il.okur

Üye
Katılım
13 Ocak 2009
Mesajlar
31
Puanları
1
Yaş
39
Siemens s7 300 ve s7 400 ün içinden program çekmek ve siemens ile yeni yazılımlar yapmak için hangi software programlarına ihtiyacım var hem ekran hem plc olark yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Merhabalar simatimaneger 5.4 var bununla mpı pc adpter ile veya cp5611 -cp5511 kartları var bunlar ile plcnin hardwarelerni backuplarını alabilirirnsinz ve bu program ilede istediğğniz bir programı yazıp upload da yapabilriirsniz.
 
Arkaşım senin söylediğin çok karışık bir durum bunu yapmak 1 günümü alır........
 
tabiki o işi yapmak 1 gününü alacakmış az bile bence sen bakmışın 30 yasından 40 yaşına gelmişin o işi yapabilmek için verdiğim konuları arştır bu işler hazıra değil araştırana işine yarar ve ben sadece aracıyım o kadar ok mi prens destan arkadasım.
 
şöyle armut piş ağzıma düş misali bir şey bekliyordu arkadaş herhalde.böyle siteler olmasa bu bilgileri biraz zor öğrenirsiniz.
 
Arkadaşlar step7 v5.4 alacağım teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için Scada ile ilgili hangi softwareleri alayım
 
win-cc yada win-cc flexible özellikle siemens kullanacaksan işine yarar.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,349
Mesajlar
916,902
Kullanıcılar
450,195
Son üye
dijitalpark

Yeni konular

Geri
Üst