Sony’den Google TV

Katılım
27 Nis 2012
Mesajlar
51
Puanları
1
Yaş
34
Google ve Sony işbirliği yaparak “Google TV”yi yarattı. İnternet ve TV’yi kombine ederek ürettikleri konsol kullanıcının oldukça yükse bir hızla , internetin sağladığı özgürlük ve Google Chrome tarayısı aracılığıyla sevdiği içerikler arasında gezinebilmesini sağlıyor.


Bir tarafında klavye de bulunan çift taraflı bir uzaktan kumandası sayesinde kullanıcı, rahatlıkla arama yapabiliyor ve sosyal medya hesaplarında güncelleme yapabiliyor. Ses kontrolü gibi temel özelliklerin yanı sıra kumandada bulunan hareket sensörü ile oyun oynamayı da ayrı bir keyfe dönüştürüyor.

Avrupa’da Temmuz ayında online satışı başlayacak olan Google TV’nin fiyatı 200 EURO olacak.



Kaynak: frasb
 
zaten bizi pc basında zehirledilerdi bide üstüne televizyondada bunla ugrasıcaz :S gerci ben hekesin tv basında geciecegi zaman yerine sosyal medyada zaman gecirmesini tercih ederim ....
 
200 euro çok ucuz bence türkiye ye 1000 euro dan aşağı satmazlar.
 
Estafurullah yaratmak Allaha Mahsus :) Bu cihaz gerçekten harika Ve 1000 euro ile kalmaz vergisidir kdv dir 2000i gecer tahminimce
 
türkiyede pek rabet göreceğini zannetmiyorum o yüzden piyasaya giriş tarihi geç olacaktır...
 
Gerçekten güzel bir ürün olmuş fakat ben de fazla tercih edileceğini düşünmem(Şahsen ben bu ürünü almam çünkü o kadar gözalıcı bir özelliğini göremedim)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,368
Mesajlar
917,056
Kullanıcılar
450,242
Son üye
Zaleucus

Yeni konular

Geri
Üst