SOMA DA Kİ MADEN KAZASI,,,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benin satin aldigim bir mufettis var adi elektrik yonetmeligi
size benim satin aldigim bu mufettis lazim
tekin beyin bahsettigi mufettisler size yardimci olamazlar
bu mufettisi -0- tl ye satin almak mumkun

birde bu adamin kardesleri var
ic tesis yonetmeligi
kuvvetli akim yonetmeligi
topraklama yonetmeligi
vs

adami satin alinca diyerleride yaninda geliyor zaten
 
:) merhaba sayın ceryaner size faturada gösterseler sen ınanmazsın yukarda link attım yılmaz özdılın palavralarını attığı bu memlekette ağzıyla kuş tutsa bir başbakan yaranamaz eskıden berı böyle Erbakan geldı ıstenmıyen adam oldu çiller geldi aynı özal geldı aynı Ecevit geldı adamı öldureceklerdı zor kurtuldu eceliyle öldü türk milletı nankördür 2002 öncesı açlıktan nefesı kokuyordu milletın uçan kuşa borcu vardı devlet işçisine memuruna borçluydu imf inek gibi sağıyordu bu adam geldı gelır sevıyemız yukselmesede önürümuzla yaşiyoruz avrupada dilenci türkler demiyorlar hastanelerde rehin kalmadın sanırım neyse bunları bu hizmetlerı boşver inşallah daha ıyısı gelır ama sorun şu bu adamı türkiyenın yarısı sandıkta seçiyor uçbeş çapulcu ıstemezuk yenıçerıler gıbı yahu adam ne yapsın maden ocaklarında yıllardır yonetmelıkte siğinma odaları yok suçlusu tayyıp yukarda yazdım hangı partı mensubu araştırmak lazım belkıde kasıtlı göz yumdu ocaklarda isi yukselmesı yangin çıkma tehlıkesı olduğunu bılmıyormu o maden ocağını kontrol eden kişi tutturmuşsunuz maden ocağı akpnın ne alaka nekadar inançsız kişisiniz adam bas bas bağırıyor ben ocak patronunu tanımıyorum dıye bakan ocaktan ayrılmadı kaza olduktan sonra sizin adamınız gıbı layığını buldular hakettıler demedı insanı yanı ağir vijdanı duygularla adam hızmet edıyor gözlerı yaşardı kaç sefer ama sızler inanç nedır bılmezsınız kasıtlı yapıyor dersınız başka bişey demiyorum el insaf somada halk can derdınde dişardan gelenler sizlerden birilerı yakıp yıkacaklardı Allahtan soma halkı prım vermedı geldıklerı gıbı gittiler bu zihnıyetle o muhalefet partısı daha enaz bir asir daha ıktıdar olamaz olmamalıda haketmıyorlar türkiyeyı yakıp yıkmakla ihtılal yapmakla millet ıktıdar yapmaz iktıdar böyle olunur soma halkının yanında yaralarını sarmakla acilarını unutturmakla gonuller feth edılır yakıp yıkmakla değıl
 
Meselelerin içinde anlaşılarak çözümlenmesi gerekenler olur. Dıştan elde edilen, doğruluğu ve ya doğruya yakınlığının incelenmesi gereken bilgiler ihtimal olarak tartışılabilir ki, meselenin elde edilen bilgileri de nihayetinde birer ihtimal olarak kalabilirler. Politik vb bir tarafın meylinde yazılanlar (özellikle teknik için) belirleyici değil, yerine göre doğrudan ziyade baskın çıkmak için metaları kullanmak ile ve de benlik duygusuyla kendini bulabilir.
Türkiye ve belki nice memleketler, dünya medeniyetinin temelinde hatıraları olanlar hareket ve sonuç alan, cesaret ve nice merhalelerde makam sahibi hakiki liderlerini bulamıyor olabilir, olanlar içinden tercih yapıyor olabilir.. Tabi sorun için sebep kendinde aranır, nihayetinde nasıl yaşıyoruzdur ki..
Paradan, kalabalıktan gayet uzak insan onuru madde ile de açıklanmaktan uzaktır. Baskı ve ya şamata ile kendini mazide ve çeşitli zamanlarda gösteren; anlayıp, kuvvetin karşısında da olsa adil olanı seçenlerin dışındakilere hitap eden iftiralar sadece Türk insanı değil tüm muhattapları için gönüllerde hüzün olsa gerek..
İnsanların çoğunluk kitlelerinin (değişik milletler de olsa) benzer hayatlar yaşadığı, milletin görünen (cesaret, merhamet...) karekteristiklerinin azınlıklarda kendisini bulduğu, (esasında lider ve uç insanların da bu azınlıklardan çıktığı) düşünülürse ismi anılmasa da Dünyaya mal olmuş, kendini tekrar etmese de adalet için emek vermiş Türk milletine ve maziden bu yana şecaatli bireylerine hürmetler sunarız..
Görüntüde kazanılanların yanında kaybedilenler ve menfaatlerin/kolaylıkların görünmeyen tarafında ne tip ihtimaller olduğu ayrı bir meseledir. Kolayı tercih ederek elde edilenler ve ya kolay elde edilenler kendisini düşündürmelidir.
Türkiye ve ya nice memleketler ne kadar yönetilebiliyordur, ne durumlardadır ayrı bir mesele. Ancak yönetim herhangi bir işin uzmanlığı değil yönetimin becerilmesi olduğundan eksikler sebep ile sabit görülmeyip, alaka kurduğu her yerdeki zaafiyet ile ele alınmalıdır. Kendisini metafizik(fizik ötesi/ölçülebilir olmayan) olarak da gösteren meseleler, incelenmek ve anlaşılmak üzere, sorun olmadan önce çok bilgi vermiş olur. İyiyi elde edemeyen, başaramayan, başarısızlığa uğrayan sadece bir sebepten değil birçok tercihlerinden dolayı incelenebilir.
Almanyanın bir yerinde her sene Atalarımızı yüksek bir noktaya üç hilal asarak yad ettiklerini, Kudüste hiçbir taraftan yardım alamamış olan Selahaddin Eyyubi ye yönelmiş olan milyonluk Haçlı ordusunu sarsan Kılıçarslan ı, ve daha nice mazlum ve adalet mücadelesini hatırlatır,
Bahsi mevzu sorun için olağan halin güvenliğinin arttırılması ve sistemin makinalar ile kombine edilerek ve ya insansız yer altı araçları ile çalıştırılarak bu tip yerler için güvenliğin ne seviyelere getirilebildiği gibi teknik meselelerin konuşulmasını, bahsettiğimiz gibi mekan için üç boyutlu (izometrik ve saydamlaştırma ile kombine) haritalama/tanımlama yapılmasını temenni eder,
Başarılar dileriz.
 
hepimiz en az bir isletme fabrika isyeri vs gormus insanlariz.
devlet SINIRlari cizer kanunlari koyar
devlet hukumet hangi isletmeyi nasil kontrol etsin.
devletin butun isletmeleri kontrol etmesi beklenemez istenemezde
eger boyle olacaksa devletin tek isi isletmeleri kontrol etmek olur baska islere bakamaz.

sorunun en buyuk kaynagi bizleriz neden bizleriz diye kizacaksiniz.
biz islerimizi saglam yonetmeliklere uygun yaparsak patron kismina yalakalik yaltaklik icin taviz vermezsek rusvet alip vermezsek.
bu hatalarin hepsini olmasa bir kismini duzeltir yillar gectikcede bu degerler bir etik anlayisa donusur.
her bireyin icine nufus eder.

2004 de enerji bakim onarim muduru olarak basladigim isletmenin sahibi
mekanikden kacak su hatti
benden kacak elektrik hatti istedi
maasimi veren bu sirketin istegini kabul etmedim ancak kacak su hattini yaptirabildiler.
halen ayni sirkette calisiyorum. kacak su hattinin acisini iscilerden cikarmayacaklarini bilsem 1 dk durmam yerimde
ancak elimizden geldigi kadar direnmeliyiz dogrularda israr etmeli isi kitabina gore yapmaliyiz yapmaya calismaliyiz.
diye dusunuyorum kusura bakmayin lutfen.
yaş 29 2014???
 
Forumda siyasi tartışmalar yasak olduğu için konu kilitlenmiştir.

Sadece teknik konularda tartışma amaçlı olursa yeni bir konu açılabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,766
Kullanıcılar
449,979
Son üye
schule48

Yeni konular

Geri
Üst