Siyah lamba var mı?

paltoolu

Üye
Katılım
15 Eyl 2008
Mesajlar
41
Puanları
1
Yaş
39
varsa kullanım amacı nedir?
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
merhaba ben teknik lise 11sınıfa gidiyorum ve elekrtik elektronik bölumundeyim benim isteğim elektrik ile ilgili meslekler neler başlıklar halınde yollarsanız çok sevinirim üniverste seçimimde çok yardımç olaçak vebu bilgileri *******@****** adresine yollarsanız sevinirim örnek:güvenlik sistemleri gibi başlıklar halınde :)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
serhat2653 ' Alıntı:
merhaba ben teknik lise 11sınıfa gidiyorum ve elekrtik elektronik bölumundeyim benim isteğim elektrik ile ilgili meslekler neler başlıklar halınde yollarsanız çok sevinirim üniverste seçimimde çok yardımç olaçak vebu bilgileri *****@******adresine yollarsanız sevinirim örnek:güvenlik sistemleri gibi başlıklar halınde :)

selam arkadaşım burada bu sitede ne ararsanız var biraz daha dikketli konuları incelerseniz aradığınızı muhakkak bulacağınızdan eminim kolay gelsin
 
bu konu hakkında bilgisi olan yok sanırım.
 
Evet arkadaş ingilizcesini de belirtmiş.Dıştan bakıldığında siyah görünen.aslında çok koyu lacivert diyebileceğimiz bir cam renginde olan,floresan,akkor ve yüksek basınç türlerinde bulunan ultroviyole yani mor ötesi ışık yayan ampul çeşitidir.Dekoratif amaçlı olduğu gibi, endüstriyel uygulamalarda,tıpda ve çeşitli yerlerde kullanılmaktadır.Mesela sahte para dedektörlerinde,sinek öldürücülerinde bile karşılaşırız.
 
satın paltoolu

osram veya phılıps kataloglarına baktığınızda sadece siyah değil bir çok renkte lamba olduğunu göreceksiniz...
 
Arkadaslar lambanın amacı karanlıgı aydınlatmak degil mi?
 
Siyah lamba varmı ? diye soruyorsun, herkes size yardımcı olmak için birşeyler yazıyor. Sizin verdiğiniz en son cevap " Arkadaşlar lambanın amacı karanlığı aydınlatmak değilmi ? " diyorsun.
Peki o zaman siz siyah lambayı ne için arıyorsunuz, gündüzü karartmak için mi?
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,879
Kullanıcılar
449,998
Son üye
Muharrem_Arslan

Yeni konular

Geri
Üst