Sitenin Logosu Değişmeli mi?

Forumun Logosu Değişmeli mi?


  • Kullanılan toplam oy
    47
ben kontrolkalemi.com un logosundan çok adını ezbere biliyorum.
çok da önemli değil gibi geliyor bana, içerik çok iyi ama bunu da belirteyim.
 
hayır yıllar sonra bilede olsa bu logo sayfa ile özleşmelidir bence
 
Değişim ve yenilik her birimde şarttır. Çok büyük firmalar bile logolarını yenilemiştir mesela arçelik :)
Ambalaj değişimi,görsel değişiklikler güzeldir,cezbedicidir, ancak müşteri için ambalajın içindeki önemlidir, kontrolkaleminin içeriği sağlamdır üye potansiyeli de bellidir marka olmuştur bu yüzden sıradışı, janjanlı bir logo neden olmasın yakışır.
 
değişim göreceksiniz potansiyel üyelerin girişinde ciddi azalma olacak eminim
 
Zannetmiyorum sayın 3elibrahim bir logonun değişmesi siteye olan rağbetin değişmesine neden olmaz .İnsanlar bu siteye aradıkları bilgiye ulaşmak için giriyor.Logonun değişmesi aradıkları bilgiye herhangi bir zarar yapmayacağına göre azalma olmaz bilakis çoğalma bile olabilir.
 
degişmesini bende istiyorum hatta forum böyle bir yarışmada yapabilir 20 yada 30 tane yarışmacı alsın bu yarışmalara ek süre tanınsın bu süre sonunda logolar üyeler yada jüriler tarafından oynama yapılsın biirinci olan kişiye 7 tl yada 10 tl maddi durum ne kadarsa ödül verirsin bu ödül telefona tl olarak yüklenir . (kargo aradan çıkar) sonunda güzel ve eglenceli bir yarışma olur diye düşünüyorum .
 
evet yada hayır demek isterdim ama değişimi isteğe bağlı olmasın daha iyi mesela görünüm tipini ziyeretçi kendi seçebilsin nasıl değişeceğini bilmeden ewt yada hayır demek yanlış ve fazla türkçe bir davranış olur ;)
bu arada bu bir hakaret değil yanlış anlamayın
 
değişsin bence çarpıcı bişi olsun :D
 

Forum istatistikleri

Konular
128,371
Mesajlar
917,084
Kullanıcılar
450,245
Son üye
übeyt doksar

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst