Sitenin Logosu Değişmeli mi?

Forumun Logosu Değişmeli mi?


  • Kullanılan toplam oy
    47

Miryo

Üye
Katılım
4 Tem 2011
Mesajlar
246
Puanları
1
Merhabalar Değerli arkadaşlar Sitenin logosunun değişmesi fikrini nasıl karşılarsınız diye merak ettim?
Belki bir yarışma düzenlenir en iyi logo seçilir sitenin o logoya göre rengi ve stili ayarlanır ne dersiniz?
Selametle kalınız
Teşekkürler
 
Sayın Miryo çok güzel bir noktaya değinmişsiniz. Aslına bakarsanız biz de "logomuzun tasarımını değiştirmeli miyiz?" diye düşünüyorduk. Diğer üyelerimizin de fikrini alabilmek için konuya anket ekledim. Forumun logosunun değişmesi ya da değişmemesi için verilen oylara bakarak üyelerimizin bu konudaki genel düşüncesini görüp bu yönde hareket edebiliriz.
 
Son düzenleme:
Çok isabetli olmuş sayın aksi teşekkür ederim.
 
Bence değişmemeli, daha önce bir defa değişti alışması çok zor oluyor. Değişim olacaksa eğer çok köklü olmayan ve kullanımı kolaylaştıran değişiklikler yapılmalı.
 
Sanırım bir yanlış anlama oldu logo bir özellik değil bir semboldür. Forumun en üst solunda bulunan logonun değiştirilmesi konusunda fikirlerinizi rica ediyorum.

logo.png
 
google ın doodle ları gibi siz de devamlı kontrol kalemlerini değiştirin .
rotasyon yapsınlar .
sizinkine doodle denmez ama bişeyler bulunur ona da.

ben şimdi düşündüm bulamadım.
buldum aslında ama dalga geçerler diye yazamam. :)
 
Evet değişmeli :)
 
yapılan yönetim toplantılarında logonun değişmesi ile ilgili saatlerce konuştuk fakat araya fuar, yaz dönemi girdi. logonun değişmesini en çok isteyenlerden biriyim. bu logo toplumda yer etmiş, herkes tarafından bilinen, forumdan çok artık bir okul haline gelen kontrolkalemi.com'a bence yakışmıyor. daha profesyonel ve özgün bir logo ile değiştirme taraftarıyım...
 
Bir yarışma düzenlensin ve kamoyuna sunulsun. herkes kendi düşüncesini yansıtsın sonrada bu durum toplantıda gündeme alınır sanıyorum :D mesela yarışmada 1. olan arkadaşımıza Laptop verilebilir.. veya daha özel hediyeler..
 
Sayın volcanoos biz millet olarak bazı şeylere yeterikadar önem vermiyoruz bazen en basitinden bir logo bile çok önemlidir aslında. Çünkü akılda yer edinen bir logo belki sitenin isminden daha çabuk akla gelir çünkü bir görüntüdür eğitimci arkadaşlar bilirler.
Hem baktığımız zaman üyelerimiz arasında logo tasarımından çok iyi anlayan ve en güzelini yapacak olan arkadaşlar muhakkak vardır onun için sayın Mehmetf nin ve benim daha önce dediğim gibi bir yarışma yapılır ödül verilir yada verilmez mühüm olan akılda kalıcı üretici bir logo bu sayede gerçekten sitenin çerçevesini genişletecek ve yenileyecektir. Değişim ve yenilik her zaman zihni açar ama göz bazen zor alışabilir. Ben bu konuda külli bir değişimin olması taraftarıyım.
Teşekkür eder esenlikler dilerim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,381
Mesajlar
917,140
Kullanıcılar
450,262
Son üye
EminFurkan

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst