SF6 gazlı yük ayırıcılı giriş çıkış hücresi hakkında

ademcelik

Profesyonel Üye
Katılım
26 Tem 2008
Mesajlar
2,334
Puanları
656
Yaş
41
arkadaşlar 1 adet monoblok köşk spariş etmiştik. iç hücrelerden bir taneside SF6 gazlı yük ayırıcılı giriş çıkış hücresi
ancak gelen spariş evraklarında HMH-01 yük ayırıcılı giriş çıkış hücresi deniliyor. bu hücrenin SF6 gazlı olup olmadığını nasıl anlayacağız. cevaplarınız için teşekür ederim şimdiden
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Firmasının dokümanında SF-6 diyorsa,yeterlidir.Modüler hücrelerde kullanılan ayırıcılar,genelde SF-6
oluyor.Yanılmıyor isem ,GAUS ürünleri HMH diye başlıyor.
 
Hücre içindeki ayırıcı , kapalı tip bir ayırıcı ise sorun yoktur.O zaman muhakkak SF6 gazlı veya muadilidir.Ama sonuçta kompakt bir YÜK AYIRICISI dır.Önemli olan yük ayırıcılı olmasıdır.Açık tip ayırıcılar yük ayırıcısı olamazlar.
 
cevaplarınız için teşekür ederim arkadaşlar ancak firma dökümanında SF6 ile ilgili bir belirti yok. biz SF6 gazlı yük ayırıcılı giriş çıkış hüçresi istemiştik. ama gelen monoblok dökümanlarında sadece yük ayırıcılı giriş çıkış hücresi deniliyor. aslında burada aklıma takılan mevzu şu SF6 yük ayırıcılı giriş çıkış hücresinin normal yük ayırıcılı giriş çıkış hücresinden farkı nedir.
 
Gazlı kesicilerde,kontaklar bir hücre içerisinedir ve dışardan baktığınızda,kontakları gömezsiniz.
 
Evet arkadaşım,yük ayırıcı zaten SF6 gazlı olur.Konuyu kafana takmana gerek yok.
 
tmm arkadaşlar teşekür ederim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,433
Mesajlar
917,575
Kullanıcılar
450,357
Son üye
HiçBilmiyorum

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst