s71200 mc kart sorunu

FarukEmin

Üye
Katılım
10 Ağu 2015
Mesajlar
29
Puanları
1
Yaş
28
dün açtığım konuda pc bağlantısı yapamadığımı söylemiştim bugun ise yanındaki mc kart girişini gördüm ve kart okuyu ile içi boş bir kart takıp plc ye bağladım fakat bir sonuca varamadım özel kartlar mı kullanılıyor yoksa bildiğimiz telefona takılan kartlar mıdır özel ise alsam sorun ilşe karşılaşır mıyım yardımcı olacaksanız mc kart diye bir şartım yok diğer bağlantılar da işime yarar
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
upload_2015-9-8_15-3-47.png



Mart 2015 Fiyat Listesindeki € cinsinden hafıza kart ücretleri! Bence harici bir kart ile çalışması mümkün gözükmüyor, zira bu kadar yüksek fiyatlı satılamazdı!
 
Bu kartı aldığımda kablo bağlantısı yapmadan işimi halledebilecekmiyim?( bir türlü yapamıyorum bağlantıyı boşluna para vermiş olmayayım)
 
Programla için mi kablo bağlantısını iptal edeceksin yoksa kart okuyucu için mi?
 
ben kablo bağlantısını yapamıyorum diye yazdığımı karta karttan plc ye deneme yapıcam verim alamıyorum yardım gerekiyor (diğer konuda 20:00 demişsiniz müsaitim evet)
 
siemens'in ürettiği hafıza kartları özeldir kb boyutlarındadır fiyatları oldukca yüksektir. sanırım pcde yazdıgın programı direkt kartta atmak ordanda plc ye takmak istemişsin ama öyle bir durum söz konusu değil. zaten çok büyük bi program yazmayacaksan hafıza kartı almak mantıklı değil plcnin kendi hafızası yeterlidir. iyi geceler kolay gelsin
 

Forum istatistikleri

Konular
128,352
Mesajlar
916,932
Kullanıcılar
450,206
Son üye
elektronom111

Yeni konular

Geri
Üst