S7-300 e Uzaktan Bağlanma

ibosch01

Üye
Katılım
9 Şub 2009
Mesajlar
545
Puanları
1
Yaş
39
Konum
adana
Selam arkadaşlar. makine üzerindeki siemens simatic S7-300 plc bulunmakta, ve bu plc ye uzaktan bağlanmak istiyoruz.bir modem kurulumu söz konusu sanırım.fakat dikkatimi çeken şu oldu plc nin yanında siemens TSA-11 teleservice modem yazan bir ünite mevcut, ve bu ünite üzerinde sarkık bir kablo var sarkık olan kablonun ucu ise plc üzerindeki haberleşme kablosuna girecek şekilde bir kablo. (plc üzeri dişi soket-kablo daki erkek soket rs232)yoksa aradığım bumudur??? başka ne yapmam gerekiyor..şimdiden teşekkürler.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
direk eternet çıkışı varsa bu daha garanti olur yapman gereken cpu ya ıp atamak birde modem içinden bir port yonlendirmen bu temiz ve en kesin çozum
 
TS adapter ile Normal telefon yada ISDN ile S7 300 uzaktan kontrol edilmektedir.

iyi çalışmalar.
 
direk ethernet baglanstısı yok ,fakat normal telefon hattı kablosu var cihazın yanında ama tam olarak nasıl olacak bilmiyorm,uzakntan biri bağlanıp plc programını kontrol edecek bana bun lazım.teşekkürler.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,203
Mesajlar
915,806
Kullanıcılar
449,985
Son üye
sSait Başdaş

Yeni konular

Geri
Üst