Robot Kol Tasarımı (Resimli Proje)

Yorumlarınız, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Mutlu ettiniz beni başarıya destek verilmesi insanın gücünü yeniliyor.İnşallah gelecekte MADE İN TÜRKİYE oluruz.

saygılar iyi çalışmalar.
 
proje güzel bence eklemleri metal yerine tahta veya kontraplak kullanabilirdin daha hafif olrdu birde sorum olacak eğleyiciler konum geri beslemesi ilemi kontrol ediliyor

Evet Metal yerine Tahta,Kontraplak,Plastik,Aliminyum,vb. ürünler kullanabilirdik. Madde çok ama tercih tek olmalı,
Neden metal, biraz daha gerçekci olsun diye hem işciliği hem makina yönüyle tasarımı gerçekleştirmek amaçlıydı, hafiflik yönünden haklısın ağır oldu biraz, 0,75mm sacla, ağırlığı minimum seviyede tutmaya çalıştık.
Feedback konusunu ele alınca yazılmış olan PİC programıyla çalışıyor. Feedback bir LCD, Bir PC ile kontrol edebiliyorsun, zaten servo motorlara yazmış olduğun program içerisinde işlev yaptığı için sıkıntı olmuyor.

iyi çalışmalar..

 
Size ulaşabiliceğim bi telefon numarası veya başka bi yöntem varmı fazla başınızı ağrıtmayacagım en fazla 5 dakika. Eğer yardımcı olursanız sevinirim :)
 
Size ulaşabiliceğim bi telefon numarası veya başka bi yöntem varmı fazla başınızı ağrıtmayacagım en fazla 5 dakika. Eğer yardımcı olursanız sevinirim :)


Teşekkür ederim kardeş, tabi ki ne demek yardımcı olurum...
 
Mekanikle ilgili sorularım olacaktı. Eğer bana bilgi verirseniz kaba taslak şekilde eklenti yaparız konuyu daha açık olur. İyi akşamlar
 
Elinize kolunuza sağlık, çok güzel bir proje olmuş. Yolunuz açık olsun.
 
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş.
 
"Okuldaki hocalarımızında bilgi yetersizliğinden dolayı program yazılım işi halen sürmektedir." demişsiniz.bu işin can damarı yazılım kısmı.almanya ingiltere vs ülkelerde bu tip projeler oyuncak olarak satılıyor.hocalarına söyle diplomalarını yırtsınlar.elin gavuru pic i yapmıs bizim proflar kullanmaktan aciz(tabi lafım üstüne alınması gerekenler için).bu kafayla millet gider mersine biz gideriz tersine.
neyse bu kadar laftan sonra projenizle ilgili takıldıgınız yerleri buralara yazın yardımcı oluruz.bu sitede yeterince bilgili ve yapmak istediginizi gerceklestirecek kapasitede insanlar var.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,307
Mesajlar
916,564
Kullanıcılar
450,144
Son üye
Saffetarli

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst