Ratek Otomasyon - Allen Bradley

işletmemizde slc 5/03 allen bredley plc var bunun programını yeniden remden yükleyebilirmiyiz eğer oluyorsa nasıl yardımcı olabilirmisiniz.
 
sn intemak tam olarak nedemek isteğinizi anlayamadım kusura bakmayın ram den tekrar programı nasıl kurucaksınızki?plc nin içindeki programdan mı yoksa rs logix500 den mı bahsedıosunuz eger logix programını sildiyseniz plc nin icçindeki programda gitmiştir büyük bi ihitimal!
 
arızayı giderdik ben olayı yanlış yorumlamışım ilginizden dolayı teşekkür ederim
 
75 kw'a kadar tüm ürün serileri stoklarımızdadır. Bilgilerinize

Ratek Otomasyon
Tel: 0 212 549 5453
 
Selam
önce kurduğunuz firma hayırlı olsun dilerim.
Benim elime PLC2 yazılmış program geçti elime bunu PLC5 yazmak istedim
ama arsında farklar var takıldığım yerleri teknik servisinizden sorup cevap alabileceğim kişi var mıdır? Böyle bi destek veriyormusunuz.
 
merhaba elimde allen bradley logix 5550 1756-PA72/b serisi plc var. makineyi açtığımda (Communication interface alert) daha sonraki ekranda ( initial write fail node:1) (touch the screen to contine) diye hata veriyor. BU neden kaynaklanır ve nasıl giderilir.
 
dostum ürünü tanımıyorum ama anlattıklarına bakılırsa arayüzde iletişim hatası vermiş ve ilk denemenin başarısız olduğunu devam etmek için ise touch screen ekrana dokunun diyor. . anladığım kadarıyla yine yardımcı olmak istedim kolay gelsin. . iyi çalışmalar. .
 
Merhabalar....
Benimde bir sorum olacaktı...

Allen bradley de ı/o adres değişikliği nasıl olmaktadır....
Teşekkürler..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,302
Mesajlar
916,557
Kullanıcılar
450,141
Son üye
Rmzn44

Yeni konular

Geri
Üst