Pnömatik zaman röleli yildiz üçgen sorunu.

Eskiden,Y / ∆ devrelerde telemecanique pnömatik zaman röleleri kullanılırdı.Bunlar,kontaktör üzerine geçmeli tip ve hareketi kontaktörden alırdı.Yani,besleme gerilimine ihtiyaç yoktu.Schneiderde halen bu tipler var.
 

Ekli dosyalar

  • TeSys Deca Kontaktörler_LADT26.pdf
    126.4 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Fotiograflarda panonun bir kismi gorunmektedir. Her yildiz ucgenin ayri zaman rolesi vardir.bu arizada asina gelenlerin ust duzey teknik yorumlarini bekliyorum.
 
Orta düzey kurtarmazmı ? 😃
Eskiden ilkokullarda verilen, istenen , sonuç diye üç aşamalı oarak matematik problemlerini çözerdik. Verilen yok , istenen çok , sonuç nasıl olacak bu durumda ? Plan proje olmadan ancak yapılan iş dedikodu olur.
 
Eskiden,Y / ∆ devrelerde telemecanique pnömatik zaman röleleri kullanılırdı.Bunlar,kontaktör üzerine geçmeli tip ve hareketi kontaktörden alırdı.Yani,besleme gerilimine ihtiyaç yoktu.Schneiderde halen bu tipler var.
tamam abi işte bu off delay röle biz bunu halen kullanıyoruz bazı yerlerde sinyal problemi olduğunda makine yükten çıkıp durmasın deye bir müddet daha kontak açık olsun deye çalışşsın motor deye ..
kullanışlı bişi.
birde eskiden çu motorlu zaman röeleleri vardıı heeee birde onu devreden çıkarmak için düzenekler yapardık yok röle enerjili kalmasın bilmem ne :)
 
kontaktörün paletine takıldığı için pnomatik zaman bloğu olarak adlandırılıyorlar. iç yapılarında bi körük var. on delay-off delay tipleri mevcut.
 
Gecen hafta bir arıza ile uğraşıyoruz. Elimizde ne plan , ne ölçü aleti var . Baya bir uğraştık aval aval . En son dedim böyle şaşkın ördek gibi çalışılmaz. Gittik önce bir yemek yedik ( Aç ayı oynamaz . En önemli şey karnı tok teknik eleman. ) Planları , ölçü aletlerini topladık geldik. Bulmamız 15 dakika sürmedi.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,767
Kullanıcılar
449,979
Son üye
schule48

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst