PLC kursları ile ilgili bir soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:) evet aslında dediğiniz doğrudur,peki siemens için komple bir logo eğitim seti ne kadar mal olur,veya böyle set olarak satılıyor mu?
 
Güncel rakamlardan bahsediyorum

Logo Basic Ekransız model 130 Euro (Referans: EGESIM Otomasyon A.Ş.)
Logo COM PC kablosu 72 euro

Ayrıca genişletme modülleride eklenebiliyor Max 32 DI 24 DO 4 AO ve 4 AI ve ASI genişletme modullerinin her biri yaklaşık 130 Euro civarında.

Ama fiyat düşümü yaptırılabilir.
 
Siemens için; ekranlı + bağlantı kablosu,sanırım başka aparatı olmaması lazım,veya şu an aklıma gelmiyor,ne kadara gelir tahminen,nerden temin edebiliriz?
 
Ben normalde hep uygulamalar yapıyorum,ilgileniyorum ama normalde elime logoyu alıp yapmadım hiç,güç kaynağı dahil olmicak fiyata ama ben de var çünkü.
 
Bulunduğunuz şehire göre değişebilir. Kocaelinde Nokta elektroshoptan alınabiliyor. Ekranlı Pure versiyonu ve Bağlantı kablosu (Com portu için) yaklaşık olarak 210 Euro. Benim evimde var ve aldığıma hiç pişman olmadım.
 
Logonun haberleşme modülünü nasıl kullandığımızı biliyormusunuz,örnekler var mı elinizde?
 
ASI modülleri ile hiç uygulama yapmadım. Bu modüller iki LOGO CPU su arasında iletişim sağlıyorlar. Form içerisinde LOGO ile ilgili dökümanlar mevcut detaylı bilgiyi onlardan alabilirsiniz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Haberleşmede,örneğin; logodaki herhangi bir bilgiyi mesaj olarak mesela gsm'e aktarabiliyoruz,bunun nasıl yapıldığyla alakalı bilgiye ihtiyacım var,ne yapabilirim,yardımcı olabilirmisiniz?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,457
Mesajlar
917,739
Kullanıcılar
450,397
Son üye
yahya2

Yeni konular

Geri
Üst